ΟΣΕΑΔΕ: Επαναπροκήρυξε νέα απεργία – αποχή ενάντια στην αξιολόγηση

Προσαγωγή δημοτικού υπαλλήλου σε αστυνομικό τμήμα μετά από καταγγελία δημοτικού συμβούλου
21 Μαρτίου 2024
Κινητοποιήσεις εργαζόμενων σε όλες τις Περιφέρειες της χώρας στις 4 Απριλίου
21 Μαρτίου 2024
Show all

ΟΣΕΑΔΕ: Επαναπροκήρυξε νέα απεργία – αποχή ενάντια στην αξιολόγηση

ΟΣΕΑΔΕ: Επαναπροκήρυξε νέα απεργία – αποχή ενάντια στην αξιολόγηση

Στην επαναπροκήρυξη νέας Απεργίας – Αποχής στέλνοντας το σχετικό εξώδικο, ενάντια στην προσχηματική Στοχοθεσία – Αξιολόγηση του ν.4940/22, από όλες τις διαδικασίες ως την λήξη του 2024, προχώρησε η Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων Αποκεντρωμένων Διοικήσεων Ελλάδας (ΟΣΕΑΔΕ).

Ειδικότερα σε ανακοίνωση της, η ΟΣΕΑΔΕ, σημειώνει:

Το ΔΣ της Ομοσπονδίας ενημερώνει ότι, σε συνέχεια των αγωγών του ΥΠΕΣ κατά της ΑΔΕΔΥ και της ΟΣΕΑΔΕ και των άλλων Ομοσπονδιών, που έκριναν τις απεργίες μας παράνομες η και καταχρηστικές στα δικαστήρια το προηγούμενο διάστημα, αλλά και της αντίστοιχης Έφεσης μας, για την οποία δεν έχει εκδοθεί απόφαση, αποφάσισε άμεσα και επαναπροκήρυξε σήμερα, νέα Απεργία-Αποχή στέλνοντας το σχετικό εξώδικο, ενάντια στην προσχηματική ΣΤΟΧΟΘΕΣΙΑ-ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ του ν.4940/22, από όλες τις διαδικασίες ωςτην λήξη του 2024.

Με αυτό τον τρόπο καλύπτονται αδιάλειπτα και νόμιμα για την περίοδο 2023-2024, όλοι οι συνάδελφοι που επιθυμούν να ασκήσουν το δικαίωμα τους και να συμμετέχουν στην διαδικασία ΑΠΕΡΓΙΑΣ-ΑΠΟΧΗΣ από την Αξιολόγηση-Στοχοθεσία.

Πρέπει να σημειώσουμε ότι δεν εξαντλούνται τα ένδικά μέσα εδώ, ούτε οι αγωνιστικές επιλογές μας, μαζί με τις άλλες Ομοσπονδίες στην ΑΔΕΔΥ, θα εξετάσουμε στην συνέχεια όλες τις μορφές δράσης και νέα Απεργία-Αποχή αν αποφασιστεί και θα χρησιμοποιηθεί και το όπλο των πρωτοβαθμίων, εφόσον απαιτηθεί. Η απόφαση μας αυτή, ενεργοποιήθηκε πάλι, μετά τις δικαστικές αποφάσεις κατ’ εφαρμογή του αντεργατικού τερατουργήματος του νόμου Χατζηδάκη, που βγάζουν σωρηδόν παράνομες η και καταχρηστικές τις απεργίες μας και ουσιαστικά απαγορεύουν δια ροπάλου το κατακτημένο δικαίωμα της ΑΠΕΡΓΙΑΣ.

Όταν υπάρχει αποφασιστικότητα από τους εργαζόμενους, δεν μπορεί ούτε να μας εκβιάσει ούτε να μας τρομοκρατήσει κανείς για τα δημοκρατικά μας δικαιώματα.

Δείτε ακόμη:afto_favicon
Τι λένε αυτοδιοικητικοί στο Aftodioikisi για τα πλωτά φωτοβολταϊκά στη λίμνη Πολυφύτου
Τώρα είναι πιο αναγκαίο από ποτέ, μαζικά και χωρίς ενδοιασμούς να συμμετέχουμε δυναμικά από την αρχή στην ΑΠΕΡΓΙΑ-ΑΠΟΧΗ και να στείλουμε ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση.

Ακόμα και όσοι συνάδελφοι δεν πείστηκαν μέχρι τώρα, βλέποντας τον προσχηματικό χαρακτήρα της διαδικασίας, να μην διστάσουν, μπορούν να μπούν οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα, να συμμετέχουν και να δηλώσουν Απεργία-Αποχή.