Ο γιος του Σαμαρά κατεβαίνει υπ. περιφερειακός σύμβουλος

Επίσημη Επίσκεψη Κινέζου Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης στην Περιφέρεια Κρήτης
11 Ιουλίου 2023
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΟΚΟΣ
12 Ιουλίου 2023
Show all

Ο γιος του Σαμαρά κατεβαίνει υπ. περιφερειακός σύμβουλος

Ο Κώστας Σαμαράς, κατέρχεται υποψήφιος στο Περιφερειακό ψηφοδέλτιο της Πελοποννήσου, στο συνδυασμό του Δημήτρη Πτωχού, «εκλεκτού» της ΝΔ στην περιοχή και κολλητού του πρώην πρωθυπουργού.
Και μπορεί το κλίμα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου να οδεύει με μαθηματική ακρίβεια σε «εμφύλια» σύρραξη, με κυβερνητικά τελεσίγραφα περί υποψηφιότητας Δ. Πτωχού και αντιδράσεις «γαλάζιων» περιφερειακών συμβούλων του Π. Νίκα, αλλά για τον Κώστα Σαμαρά, ο δρόμος είναι ανοιχτός και… ανεμπόδιστος!
Βλέπετε, σε αυτόν όλοι βλέπουν «διαδοχή» και πρέπει να «ψηθεί» και να ανελιχτεί στην Περιφέρεια πριν την έκθεσή του σε εθνικό επίπεδο.
H αλήθεια είναι πως ο Κώστας Σαμαράς είναι πολύ νεαρός, μόλις 26 ετών, αλλά και ο πατέρας του εξελέγη βουλευτής μικρός, στα 26 του χρόνια.
Για την ιστορία όμως, θυμίζουμε ότι το όνομα του Κώστα Σαμαρά ενεπλάκη στην «υπόθεση Μπουλούτα», του Κολλεγίου Αθηνών.
Η καθηγήτρια Ευφροσύνη (Φώφη) Μπουλούτα, είχε χαρακτηρίσει ως καταχρηστική την απόλυση της το 2013 από το Κολλέγιο Αθηνών, συνδέοντάς την με διαμάχη περί αντιγραφής με τον τότε μαθητή της, γιο του πρώην Πρωθυπουργού και πρώην προέδρου της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά.