Ο Δήμαρχος Περιστερίου συνεχάρη τους μαθητές και εκπαιδευτικούς του 7ου Γυμνασίου

Άγιος Νικόλαος: Λύση στο ζήτημα των αυθαιρέτων επεκτάσεων περιπτέρων επιχειρεί να δώσει ο Δήμος
2 Νοεμβρίου 2021
Ξεκίνησαν τα έργα βελτίωσης σε Αθηνών – Λαμίας και Αθηνών – Κορίνθου
2 Νοεμβρίου 2021
Show all

Ο Δήμαρχος Περιστερίου συνεχάρη τους μαθητές και εκπαιδευτικούς του 7ου Γυμνασίου

Ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης συνεχάρη τους μαθητές και εκπαιδευτικούς του 7ου Γυμνασίου που απέσπασαν το 1ο βραβείο για την ταινία «Από μια βροχή… σε μια ιστορία», στον 3ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Οπτικοακουστικής και Ψηφιακής Δημιουργίας «Η ιστορία σου, είναι ιστορία της πόλης σου».
Ο κ. Παχατουρίδης μαζί με τον Αντιδήμαρχο Παιδείας Αναστάσιο Θεοδωράκο, υποδέχτηκαν τους μαθητές και εκπαιδευτικούς στις 26 Οκτωβρίου 2021, στο πολιτιστικό – συνεδριακό κέντρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Περιστερίου.
Ο Δήμαρχος Περιστερίου τόνισε το γεγονός ότι το 7ο Γυμνάσιο της πόλης, κατέκτησε για τρίτη φορά τον εν λόγω διαγωνισμό, αυτή τη φορά, αποτυπώνοντας την ιστορία μιας οικογένειας που συναντά τη σπαρακτική ιστορία μιας συνοικίας, κι αυτή με τη σειρά της την ιστορία μιας πόλης, της 5ης Νοεμβρίου 1961.
Την ομάδα των εκπαιδευτικών αποτελούν οι εκπαιδευτικοί: Διευθύντρια Παπαμάρκου Μελπομένη, καθηγήτριες Μακρή Ιωάννα και Κακαδιάρη Άννα και των μαθητών: ΜΑΡΚΑΤΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΠΛΑΤΑΝΑ ΜΑΡΙΛΕΝΑ, ΓΑΛΑΝΗ ΗΛΙΑΝΑ, ΚΑΛΟΔΙΚΗ ΠΑΥΛΙΝΑ, ΑΞΙΩΤΗ ΕΥΔΟΚΙΑ, ΜΑΝΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΔΕΛΕΓΚΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΔΕΛΕΓΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΤΟΥΤΟΥΔΑΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ, ΒΑΡΓΙΑΜΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ, ΑΛΛΙΚΑΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ.
Στους μαθητές και εκπαιδευτικούς δόθηκαν αναμνηστικά της Ολυμπιακής πόλης του Περιστερίου και στη συνέχεια ξεναγήθηκαν στην πρωτότυπη και πολύ ενδιαφέρουσα έκθεση “Ολυμπιακές Δάδες 1936-2020”.