Ο Δήμος Δάφνης – Υμηττού κατασκευάζει ράμπες και χώρους υγιεινής για εξυπηρέτηση ΑμεΑ σε όλα τα σχολεία του

Δημόσιο: Έρχεται το «Σύνταγμα του πολίτη» -Φέρνει μεγάλες ανατροπές στις υπηρεσίες
24 Οκτωβρίου 2022
Ειδική μελέτη και σχεδιασμός για το πόσιμο νερό σε όλο τον Δήμο Τρικκαίων από την ΔΕΥΑΤ
24 Οκτωβρίου 2022
Show all

Ο Δήμος Δάφνης – Υμηττού κατασκευάζει ράμπες και χώρους υγιεινής για εξυπηρέτηση ΑμεΑ σε όλα τα σχολεία του

Ξεκίνησαν οι εργασίες τοποθέτησης ραμπών και χώρων υγιεινής για την πρόσβαση και την εξυπηρέτηση ΑμεΑ σε όλα τα σχολεία του Δήμου Δάφνης – Υμηττού.
Η σύμβαση μεταξύ του Δήμου και του αναδόχου η οποία υπογράφηκε, στις 23 Σεπτεμβρίου 2022, ύψους 136.000,00€ χρηματοδοτούμενη από το Πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ», προβλέπει μέχρι το πέρας της σχολικής χρονιάς σε όλα τα σχολεία της πόλης να έχουν τοποθετηθεί ράμπες και άμεση πρόσβαση στους χώρους υγιεινής για την εξυπηρέτηση ΑμεΑ.
Η Δημοτική Αρχή έχοντας κύριο μέλημα την αναβάθμιση των σχολικών μονάδων του Δήμου προχώρησε άμεσα στην υλοποίηση του έργου εξασφαλίζοντας ίση προσβασιμότητα και εξυπηρέτηση στους μαθητές των σχολείων της πόλης μας.
Ο Δήμαρχος Δάφνης – Υμηττού , κ. Τάσος Μπινίκσος δήλωσε: «Είμαι στην ευχάριστη θέση να μοιραστώ μαζί σας τη έναρξη υλοποίησης ενός έργου το οποίο πρωτίστως ως γονέας και μετά ως Δήμαρχος είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου πως πρέπει άμεσα να πραγματοποιηθεί. Εργαστήκαμε με πρόγραμμα , συνέπεια και σοβαρότητα, εκπονήσαμε τη μελέτη κατασκευής του έργου με ταχύτατες διαδικασίες και ήδη ξεκινήσαμε την κατασκευή, σεβόμενοι τις ανάγκες των μαθητών προσφέροντας στα παιδιά μας τα σχολεία που τους αξίζουν.»