Ο Δήμος Πειραιά ανανεώνει τον εξοπλισμό στην καθαριότητα

Πρωτόκολλο Συνεργασίας για τις Συμπεριληπτικές Πόλεις
14 Φεβρουαρίου 2022
Ξεκίνησε η εγκατάσταση «έξυπνων στάσεων» στην Καλαμάτα
14 Φεβρουαρίου 2022
Show all

Ο Δήμος Πειραιά ανανεώνει τον εξοπλισμό στην καθαριότητα

Ο Δήμος Πειραιά ανανεώνει τον εξοπλισμό στην καθαριότητα

Σε εξέλιξη βρίσκεται η αντικατάσταση των κάδων απορριμμάτων στις γειτονιές της πόλης από τον Δήμο Πειραιά, προκειμένου να ανανεωθεί ο εξοπλισμός των υπηρεσιών Καθαριότητας.

Ήδη τοποθετήθηκαν νέοι κάδοι στην Α΄ Δημοτική Κοινότητα, ενώ τις επόμενες ημέρες ακολουθούν οι άλλες 4 Δημοτικές Κοινότητες του Πειραιά. Παράλληλα αντικαθίστανται και τα επικαθήμενα καλαθάκια σε εμπορικούς δρόμους και κεντρικά σημεία της πόλης.

Όπως σημειώνει ο Δήμος, τα προηγούμενα δύο χρόνια αντικαταστάθηκαν περισσότεροι από 2.000 παλαιοί μεταλλικοί κάδοι και τοποθετήθηκαν περισσότερα από τριακόσια επικαθήμενα καλαθάκια.

Στόχος είναι να υπάρξει ένα νέο δίκτυο από νέους κάδους απορριμμάτων σε όλη την πόλη.

«Η Δημοτική Αρχή καταβάλλει προσπάθεια καθημερινά,προκειμένου να βελτιώνει διαρκώς τις υπηρεσίες της στον νευραλγικό τομέα της καθαριότητας, έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των δημοτών μας. Υλοποιούμε λοιπόν παρεμβάσεις σε κάθε γειτονιά, προκειμένου ο Πειραιάς να είναι όσο γίνεται πιο καθαρός. Αυτές τις ημέρες βρίσκεται σε εξέλιξη η αντικατάσταση των παλαιών φθαρμένων κάδων απορριμμάτων, έτσι ώστε να ανανεωθεί πλήρως ο εξοπλισμός της καθαριότητας. Η δράση αυτή εντάσσεται στον συνολικότερο σχεδιασμό καθαριότητας που πραγματοποιεί σε καθημερινή βάση ο Δήμος Πειραιά. Θα συνεχίσουμε να είμαστε στην πρώτη γραμμή για μια πιο καθαρή πόλη, προκειμένου να βελτιώνουμε την καθημερινότητα των Πειραιωτών», δήλωσε ο δήμαρχος Πειραιά Γ. Μώραλης.