Ο Κυρίζογλου, ο Λιβάνιος, ο Μπακογιάννης και … τα ψάρια που είναι στο γυαλό

Πάτρα: Ενημέρωση πόρτα-πόρτα από τον Δήμο για το πρόγραμμα διαλογής στην πηγή
7 Ιουλίου 2023
Καταρρέουν οι βασικές υποδομές του Δήμου Καλλιθέας
8 Ιουλίου 2023
Show all

Ο Κυρίζογλου, ο Λιβάνιος, ο Μπακογιάννης και … τα ψάρια που είναι στο γυαλό

Ισχυρό ράπισμα στην κυβέρνηση και στον υπουργό Θοδωρή Λιβάνιο, από τον νέο πρόεδρο της ΚΕΔΕ, δήμαρχο Αμπελοκήπων Μενεμένης Λάζαρο Κυρίζογλου, για την υπόθεση του Κώστα Μπακογιάννη. Ο κ. Κυρίζογλου, με δημόσια δήλωση, καυτηρίασε την αντιδεοντολογική δήλωση της Ν.Δ. (σ.σ. οι επαίοντες λένε ότι είναι έμπνευση Λιβάνιου), σύμφωνα με την οποία θα υποστηρίξει από τώρα τον Κώστα Μπακογιάννη, για επόμενο πρόεδρο της ΚΕΔΕ.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κυρίζογλου μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Smile έκανε λόγο για πρωτοφανή πράγματα σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Αυτό δεν έχει ξαναγίνει ποτέ και από κανένα κόμμα στην ιστορία της αυτοδιοίκησης. Δηλαδή, πριν γίνουν οι δημοτικές εκλογές, πριν δούμε τα αποτελέσματα να λέμε τι θα κάνουμε μετά τις δημοτικές εκλογές».

Παράλληλα, ο δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης πρόσθεσε με νόημα ότι «εγώ δεν βάζω το τηγάνι στη φωτιά, να καεί το λάδι να αρπάξει φωτιά και το σπίτι και μετά πάω να πιάσω τα ψάρια. Πρώτα πιάνεις τα ψάρια και μετά τα τηγανίζεις. Εδώ ορισμένοι, τα ψάρια είναι στο γιαλό, δηλαδή, δεν έγιναν ακόμη οι δημοτικές εκλογές και αυτοί βάλαν τηγάνι στη φωτιά. Αυτό έχω να πω».