Παρελήφθησαν tablets από τον Δήμο Αχαρνών για τις ανάγκες της τηλεκπαίδευσης

Ποιοι δήμοι θα πάρουν 600.000 ευρώ για τα αδέσποτα
31 Δεκεμβρίου 2020
Κάλυμνος: Πάνω από 80 κρούσματα – “Υπάρχουν πολλοί αρνητές του ιού στο νησί” λέει ο δήμαρχος
31 Δεκεμβρίου 2020
Show all

Παρελήφθησαν tablets από τον Δήμο Αχαρνών για τις ανάγκες της τηλεκπαίδευσης

Ένας μεγάλος αριθμός tablets από τα 500 που συνολικά θα προμηθευτεί ο Δήμος Αχαρνών έχουν ήδη παραληφθεί. Όπως ενημερώνει, σύμφωνα και με τη δέσμευση του δημάρχου Σπύρου Βρεττού ότι, θα κινήσει άμεσα τις διαδικασίες ούτως ώστε, το συντομότερο δυνατόν να υπάρχει η δυνατότητα τα tablets, να αποσταλούν στα σχολεία, αυτό αναμένεται να γίνει αμέσως μετά τις μέρες των εορτών.

Η Διεύθυνση Παιδείας και οι δύο Σχολικές Επιτροπές θα ρυθμίσουν τις απαραίτητες διαδικασίες, ούτως ώστε να μπορέσουν να καλυφθούν οι ανάγκες τηλεκπαίδευσης όσων μαθητών αποδεδειγμένα αντιμετώπιζαν δυσκολίες.

Σε αυτό το πλαίσιο θα τεθούν συγκεκριμένα κριτήρια για τη χορήγηση των tablets, τα οποία πληρούν όλες τις προδιαγραφές του Υπουργείου, και που εν συνεχεία θα εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των εκπαιδευτικών μονάδων.

«Είναι χρέος μας να παρέχουμε κάθε δυνατή βοήθεια στους μαθητές της πόλης μας, ιδιαίτερα σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε. Τις επόμενες μέρες θα διανεμηθούν στα σχολεία όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων τα tablets που παραλάβαμε, ούτως ώστε να καλύψουν τις όποιες ανάγκες τηλεκπαίδευσης υπάρχουν από την πλευρά των μαθητών», δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος Σπύρος Βρεττός.