Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας: Πιθανή υποψηφιότητα πρώην βουλευτή ΝΔ κόντρα στον “γαλάζιο” Περιφερειάρχη

Η Περιφέρεια Αττικής διοργανώνει το 1ο Φεστιβάλ Μουσικών και Καλλιτεχνικών Σχολείων
28 Ιουνίου 2023
Παραιτήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας – Δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ
29 Ιουνίου 2023
Show all

Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας: Πιθανή υποψηφιότητα πρώην βουλευτή ΝΔ κόντρα στον “γαλάζιο” Περιφερειάρχη

Μια υποψηφιότητα που αν «κλειδώσει», θα φέρει ανατροπές στην Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας!

Ο λόγος για τον Γιώργο Αμανατίδη, που αφήνει ανοιχτό παράθυρο να κατέβει υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου κόντρα στον “γαλάζιο” Περιφερειάρχη Γιώργο Κασαπίδη, ο οποίος, με βάση τη δημοσκόπηση της aftodioikisi.gr φαίνεται να καταποντίζεται στην περιοχή.

Υπενθυμίζεται πως ο Γιώργος Αμανατίδης διατηρεί επαφές με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και το 2018, σε εποχή που το κόμμα αναζητούσε υποψήφιο Περιφερειάρχη για τη Δυτική Μακεδονία, και ήταν μία εκ των επιλογών.

Ωστόσο, το χρίσμα πήρε ο Γιώργος Κασαπίδης, με το Γιώργο Αμανατίδη να καταλαμβάνει θέση στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ.

Πλέον και με βάση το αρνητικό δημοσκοπικό κλίμα που υπάρχει για τον Γ. Κασαπίδη στην περιοχή, στη ΝΔ κάνουν δεύτερες σκέψεις.

Ενδεικτική είναι η απάντηση του Γ. Αμανατίδη που μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Top Channel και απαντώντας σε σχετικό ερώτημα τόνισε πως και ο ίδιος ακούει συχνά την προτροπή να διεκδικήσει την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας αλλά όλες οι αποφάσεις θα παρθούν μετά τις 25 Ιουνίου!

«Πρέπει να ζυγίσω και να αξιολογήσω το αποτέλεσμα της προσπάθειας που κάνω, ότι αποφασίσω θα είναι για το καλό του τόπου και των συμπολιτών μας», είπε ο Γιώργος Αμανατίδης

Το βέβαιο είναι ότι, η ΝΔ, ψάχνει λύση ώστε να μη δημιουργηθεί «γαλάζιος» εμφύλιος στην Περιφέρεια.

Πληροφορίες ωστόσο λένε ότι αν τελικά καταλήξει στην επιλογή Αμανατίδη, έχει βρεθεί ο τρόπος να πείσει τον Γ. Κασαπίδη να μην κατέβει.