Πράσινο Κίνημα: Συμμετέχουμε εμπράκτως στον αέρα αλλαγής που φυσά σε ολόκληρη την Ευρώπη

Δωρεάν Rapid test σε επιχειρηματίες και ελεύθερους επαγγελματίες
10 Μαΐου 2021
Νέα εγκύκλιος του ΥΠΕΣ για τηλεργασία, τεστ και λειτουργία Δημοσίου και ΟΤΑ
11 Μαΐου 2021
Show all

Πράσινο Κίνημα: Συμμετέχουμε εμπράκτως στον αέρα αλλαγής που φυσά σε ολόκληρη την Ευρώπη

Κάθε εκλογική διαδικασία σε ευρωπαϊκή χώρα είναι μία νίκη που δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στις πράσινες πολιτικές. Ούτε η Σκωτία θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση, καθώς στις τοπικές εκλογές για την ανάδειξη νέου κοινοβουλίου, οι συναγωνιστές της Σκωτίας κατάφεραν να εκλέξουν 8 έδρες. Πρόκειται για ένα αποτέλεσμα που αποτελεί ρεκόρ και το Πράσινο Κίνημα στέλνει τα πιο θερμά του συγχαρητήρια. Το Πράσινο Κίνημα με τις δυνάμεις του στην ομογένεια στηρίζει εμπράκτως τα πράσινα κόμματα ανά χώρα και υποδέχεται με μεγάλη ικανοποίηση τα “πράσινα” μηνύματα που έρχονται διεθνώς.
Μάλιστα το Πράσινο Κίνημα έχει και έναν λόγο παραπάνω να εκφράζει την απόλυτη ικανοποίησή του, καθώς στην όλη διαδικασία συμμετείχε και ο Κωνσταντίνος Βουβουδακης ως υπεύθυνος για την ομογένεια της Σκωτίας του Πράσινου Κινήματος και μέλος των Πράσινων της Σκωτίας.
Για αυτό το λόγο το κόμμα της Σκωτίας του απέστειλε και την παρακάτω προσωπική ευχαριστήρια επιστολή:
«Αγαπητέ Κωνσταντίνε,
Μαζί, έχουμε γράψει ιστορία
Με όλα τα επίσημα πλέον αποτελέσματα, καταγράψαμε ρεκόρ με οκτώ πράσινους MSP να μπαίνουν στο Κοινοβούλιο. Τίποτα από αυτά δεν θα ήταν δυνατό χωρίς την υποστήριξή σας. Σας ευχαριστούμε που συμμετείχατε σε αυτό το ιστορικό αποτέλεσμα.
Είμαστε το μόνο κόμμα της αντιπολίτευσης που έχει κερδίσει έδρες. Αυτό ήταν δυνατό μόνο χάρη στη σκληρή δουλειά χιλιάδων εθελοντών, μελών, δωρητών και υποστηρικτών σε όλη τη Σκωτία. Αντιμετωπίσαμε πολύ μεγαλύτερους προϋπολογισμούς καμπάνιας και κόμματα με περισσότερους πόρους στη διάθεσή τους και βγήκαμε στην κορυφή.»

Κ. Βουβουδάκης: Ιστορικό γεγονός
Σε δηλώσεις του ο κ. Κωνσταντίνος Βουβουδακης, υπεύθυνος για την ομογένεια της Σκωτίας του Πράσινου Κινήματος και μέλος των Πράσινων της Σκωτίας ανέφερε: “Αρχικά, ευχαριστούμε ειλικρινά τους συναγωνιστές της Σκωτίας για την δημόσια αναγνώριση της προσπάθειάς μας.
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η είσοδος 8 πράσινων στο κοινοβούλιο είναι ένα ιστορικό γεγονός.
Η συνολική ανοδική τάση ανά την Ευρώπη μας δίνει κουράγιο, δύναμη, και πείσμα για να φέρουμε την πολυπόθητη αλλαγή και στην Ελλάδα.
Μια αλλαγή που θα έχει συντελεστές όλους τους σκεπτόμενους ανθρώπους.
Μια αλλαγή για μια κυρίαρχη, δίκαιη και με ευημερία προς τους Έλληνες πολίτες.
Το ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ, είναι η εγγύηση και ο θεματοφύλακας για το μέλλον.
Κάτι αλλάζει στην Ευρώπη.
Τωρα αλλάζει και στην Ελλάδα.”

Go Green με το ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ
Παίρνουμε Θέση—Η Πολιτική στην Πράξη