ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ: Η ελεύθερη πρόσβαση στις παραλίες είναι Κοινό Αγαθό

Τα 71 πρώτα ονόματα παρουσίασε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Βασίλης Ρόκος
3 Αυγούστου 2023
ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ – ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ: Τέλος ο Χάρης Τομπούλογλου
3 Αυγούστου 2023
Show all

ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ: Η ελεύθερη πρόσβαση στις παραλίες είναι Κοινό Αγαθό

ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ: Η ελεύθερη πρόσβαση στις παραλίες είναι Κοινό Αγαθό

Το Πράσινο Κίνημα, με μεγάλη ικανοποίηση βλέπει να γιγαντώνεται το λεγόμενο “Κίνημα της πετσέτας”, που ουσιαστικά αφορά στην ελεύθερη πρόσβαση στις παραλίες. Υπενθυμίζουμε ότι κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, το Πράσινο Κίνημα, ήταν το μοναδικό κόμμα που έβαλε στον προεκλογικό διάλογο το θέμα της ελεύθερης πρόσβασης στις παραλίες.

Για εμάς αποτελεί Κοινό Αγαθό και κανείς ιδιώτης δεν έχει το δικαίωμα να απαγορεύει στους πολίτες την ελεύθερη πρόσβαση.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το Πράσινο Κίνημα, εγκαίρως είχε επισημάνει και την ουσιαστική αφαίρεση της αρμοδιότητας από τους Δήμους να μπορούν να βάζουν πρόστιμα, στις περιπτώσεις που υπάρχει καταφανέστατη παρανομία.

Για το συγκεκριμένο θέμα ο συμπρόεδρος του Πράσινου Κινήματος Κώστας Καλογράνης δήλωσε το εξής: “Πρόκειται για ακόμα ένα θέμα που το Πράσινο Κίνημα, έβαλε στην προεκλογική ατζέντα και παρά το γεγονός ότι τα καθεστωτικά ΜΜΕ δεν μας έδωσαν τον απαραίτητο τηλεοπτικό χρόνο, εμείς επιβεβαιωθήκαμε. Το δικαίωμα στην ελεύθερη πρόσβαση στην παραλία για εμάς είναι Κοινό Αγαθό και το αντιμετωπίζουμε έτσι. Ήρθε η ώρα να δοθεί ένα τέλος στις πολλές αυθαιρεσίες που έχουν διαχρονικά καταγραφεί, στο συγκεκριμένο θέμα”.

ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ

Go Green …για τη ζωή μας