ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ: Στην Καλλιθέα το “πράσινο” κλιμάκιο.

Παρουσίαση εμβληματικών έργων της Περιφέρειας Αττικής
30 Μαρτίου 2022
ΥΠΕΣ: 1143 προσλήψεις μόνιμου προσωπικού σε δήμους, περιφέρειες και νομικά πρόσωπα για το 2022
31 Μαρτίου 2022
Show all

ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ: Στην Καλλιθέα το “πράσινο” κλιμάκιο.

Με τον δήμαρχο Καλλιθέας και αντιπρόεδρο της ΚΕΔΕ Δημήτρη Κάρναβο, συναντήθηκε κλιμάκιο του Πράσινου Κινήματος, στο οποίο συμμετείχε ο Συμπρόεδρος Κώστας Καλογράνης, ο εκπρόσωπος Τύπου Νίκος Καραμπάσης και το μέλος του πολιτικού συμβουλίου Βαγγέλης Θεοδώρου. Μαζί τους και ο περιφερειακός σύμβουλος Αττικής και επικεφαλής της παράταξης “ΑΤΤΙΚΗ – Πράσινη Περιφέρεια”, Νίκος Παπαδάκης.

Ο δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος, ενημέρωσε το κλιμάκιο του Πράσινου Κινήματος για το πρόγραμμα των “πράσινων” έργων, που εκπονεί στο δήμο του. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Καλλιθέα, είναι ο πιο πυκνοδομημένος Δήμος της χώρας μας και απαιτείται μεγάλη προσπάθεια και αυξηθεί το ποσοστό πρασίνου ανά κάτοικο, Ο κ. Κάρναβος ανέπτυξε αναλυτικά όλες τις πρωτοβουλίες που έχει πάρει προς την κατεύθυνση αυτή. Παράλληλα, έγινε ενημέρωση για το πρόγραμμα ανακύκλωσης και κομποστοποίησης που είναι σε εξέλιξη στο Δήμο Καλλιθέας με την συνεργασία της Περιφέρειας Αττικής. Στο πλαίσιο αυτό αποφασίστηκε να υπάρχει ανταλλαγή πληροφόρησης των καλών πρακτικών, έτσι ώστε να βοηθηθεί η όλη προσπάθεια. Το κλιμάκιο του Πράσινου Κινήματος, έδωσε συγχαρητήρια στο δήμαρχο Καλλιθέας, για την ειδική μέριμνα προσβασιμότητας στο Δημαρχείο που έχει ληφθεί, για τα άτομα με κινητικά προβλήματα.

Μετά τη συνάντηση ο συμπρόεδρος του Πράσινου Κινήματος Κώστας Καλογράνης, έκανε την εξής δήλωση: “Η ανθεκτικότητα των πόλεων, είναι μία σημαντική παράμετρος των πράσινων πολιτικών. Στο πλαίσιο αυτό, είχαμε μία ολοκληρωμένη ενημέρωση, από το δήμαρχο Καλλιθέας, Δημήτρη Κάρναβο. Είμαστε παρόντες, να βοηθήσουμε με την τεχνογνωσία που διαθέτουμε σε αυτά τα θέματα και με την θετική δράση μας στο περιφερειακό συμβούλιο Αττικής”.