ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ: Στηρίζει Σταύρο Αρναουτάκη στην Κρήτη

Περιφερειακή Ενότητα Νήσων: Απαγόρευση διέλευσης, κυκλοφορίας και παραμονής πολιτών και οχημάτων σε περιοχές υψηλής επικινδυνότητας για πυρκαγιά
21 Αυγούστου 2023
Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις στην πυρκαγιά στη Φυλή – Σε εξέλιξη η πυρκαγιά στον Ασπρόπυργο
22 Αυγούστου 2023
Show all

ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ: Στηρίζει Σταύρο Αρναουτάκη στην Κρήτη

ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ: Στηρίζει Σταύρο Αρναουτάκη στην Κρήτη

Το Πράσινο Κίνημα, ανακοινώνει έναν ακόμα υποψήφιο περιφερειάρχη, που υποστηρίζει, στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου. Πρόκειται για τον ρέκορντμαν της περιφερειακής αυτοδιοίκησης στην Ελλάδα και νυν περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, ο οποίος εκλέγεται ανελλιπώς από το 2010.

Υπενθυμίζουμε ότι το Πράσινο Κίνημα δίνει στηρίξεις σε παρατάξεις στις οποίες συμμετέχουν τα κατά τόπους μέλη και φίλοι του κόμματος. Λόγω του γεγονότος, ότι τα ψηφοδέλτια είναι υπό διαμόρφωση και κλείνουν στις 31 Αυγούστου, το Πράσινο Κίνημα, θα βγάλει συνολικό Δελτίο Τύπου αρχές Σεπτεμβρίου, με τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους που στηρίζει σε κάθε παράταξη.

Η Κρήτη είναι ένα νησί με πολλές Περιβαλλοντικές προκλήσεις. Η διαχείριση των απορριμμάτων, η πορεία της ανακύκλωσης, οι περιβαλλοντικές απειλές, οι σχετικές υποδομές στο νησί της Κρήτης, καθώς επίσης η κλιματική αλλαγή, η ενέργεια, οι ΑΠΕ και η παραγωγική ανασυγκρότηση με βάση τον αγροκτηνοτροφικό τομέα, οι πολιτικές για τις χελώνες Καρέτα Καρέτα στην περιοχή αποτελούν ζητήματα για τα οποία το Πράσινο Κίνημα έχει τεκμηριωμένες προτάσεις και λύσεις.

ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ

Go Green …για τη ζωή μας