Πρόγραμμα συντήρησης σχολικών συγκροτημάτων στο Δήμο Καρδίτσας

Η ανάδειξη της ενδοχώρας του Ηρακλείου στο επίκεντρο της τουριστικής στρατηγικής του Δήμου
23 Φεβρουαρίου 2022
Υποψηφιότητα για την Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας υπέβαλε ο Δήμος Κομοτηνής
23 Φεβρουαρίου 2022
Show all

Πρόγραμμα συντήρησης σχολικών συγκροτημάτων στο Δήμο Καρδίτσας

Ένα εκτεταμένο έργο συντήρησης σχολικών συγκροτημάτων και σχολικών κτιρίων στα όρια του Δήμου προωθεί η Δημοτική αρχή Καρδίτσας. Πρόκειται για παρεμβάσεις βελτίωσης κτιρίων και αύλειων χώρων των σχολείων με συνολικό προϋπολογισμό 748.000 ευρώ. Τους όρους διακήρυξης κατασκευής του έργου ενέκρινε πρόσφατα η Οικονομική Επιτροπή.

Τα σχολεία στα οποία θα πραγματοποιηθούν τα έργα είναι: 1ο Δημοτικό (κλειστό γυμναστήριο) – 6o Δημoτικό – 7o Δημοτικό – 3o & 13o Δημοτικό & Νηπιαγωγείο Καρδίτσας – Δημοτικό Μητρόπολης – Δημοτικό Παλαιοκκλησίου – 10ο Δημοτικό, Μουσικό Γυμνάσιο, Εργαστηριακό Κέντρο Καρδίτσας – 5ο ΓΕΛ.

«Προχωρούμε άμεσα σε μια εργολαβία η οποία θα δώσει λύσεις σε κτιριακά ζητήματα σε σχολικά κτίρια του Δήμου μας. Οι παρεμβάσεις μας είναι συνεχείς και σε πολλά επίπεδα με στόχο να βελτιώνουμε την καθημερινότητα των συμπολιτών μας. Ιδιαίτερα όταν μιλάμε για την σχολική κοινότητα υπάρχει ακόμη μεγαλύτερη ευαισθησία καθώς αφορά ένα από τα πιο δυναμικά και ελπιδοφόρα τμήματα της κοινωνίας», δήλωσε ο δήμαρχος της περιοχής Β. Τσιάκος.