Ρεύμα νίκης για τον Μ. Ψυχάλη στην Λυκόβρυση – Πεύκη: Δηλώσεις στήριξης από Μ. Πατούλη και Π. Ιωάννου

ΒΟΑ Η ΕΛΛΑΔΑ: ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΡΕΥΜΑΤΟΚΛΟΠΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
11 Οκτωβρίου 2023
Εγκύκλιος του ΥΠΕΣ για την κατάργηση των δημοτικών Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου
11 Οκτωβρίου 2023
Show all

Ρεύμα νίκης για τον Μ. Ψυχάλη στην Λυκόβρυση – Πεύκη: Δηλώσεις στήριξης από Μ. Πατούλη και Π. Ιωάννου

Τόσο η Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη όσο και ο Παναγιώτης Ιωάννου που δεν πέρασαν στον δεύτερο γύρο των εκλογών στο δήμο Λυκόβρυσης -Πεύκης εξέδωσαν ανακοινώσεις με τις οποίες καλούν τους ψηφοφόρους τους να επιλέξουν τον Μάριο Ψυχάλη για δήμαρχο.

Μαρίνα Σταυράκη- Πατούλη: Στηρίζω για δήμαρχο τον Μάριο Ψυχάλη

Πιο συγκεκριμένα, την στήριξή της στον Μάριο Ψυχάλη στον β΄ γύρο των εκλογών στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης ανακοίνωσε το πρωί της Τετάρτης 11 Οκτωβρίου η Μαρίνα Σταυράκη – Πατούλη. Πρόκειται ασφαλώς για μία κίνηση που είναι ικανή να αλλάξει τα δεδομένα στη «μάχη» για τη Δημαρχία, καθώς στον α΄ γύρο η παράταξη ΕΝΩΜΕΝΟΙ συγκέντρωσε ποσοστό 16,25%.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Μαρίνας Σταυράκη – Πατούλη:

«Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, ως παράταξη “ΕΝΩΜΕΝΟΙ για τη Λυκόβρυση – Πεύκη” πρεσβεύουμε ότι ο Δήμος μας την επόμενη πενταετία πρέπει να ακολουθήσει πορεία ανάπτυξης και προόδου. Καταδικάζουμε κομματικές τακτικές και προσχώματα που υπονομεύουν και χειραγωγούν τη λαϊκή ετυμηγορία, θέτουν σε κίνδυνο την αυτονομία και το αυτοδιοίκητο του Δήμου.

Με μοναδικό κριτήριο το όφελος του ενιαίου Δήμου και συνεκτιμώντας τη σύγκλιση των προγραμματικών μας θέσεων, το ήθος και την ευπρέπεια στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, την αδιαμφισβήτητη γνώση των προβλημάτων του Δήμου και τη δημοκρατική φιλοσοφία συστρατευόμαστε στον κρίσιμο β’ γύρο των δημοτικών εκλογών με τον υποψήφιο Δήμαρχο Μάριο Ψυχάλη, επικεφαλής της παράταξης «Δήμος ΜΠΡΟΣΤΑ+».

Καλούμε τους συνδημότες που μας στήριξαν με τη ψήφο τους, να προσέλθουν στην κάλπη με αίσθημα ευθύνης για το μέλλον του Δήμου μας, την Κυριακή 15 Οκτωβρίου. «Ενωμένοι» σαν μια γροθιά προστατεύουμε τον Δήμο μας και διασφαλίζουμε το μέλλον του.

Παναγιώτης Ιωάννου: Ο Μάριος Ψυχάλης είναι ο καταλληλότερος για δήμαρχος

Τη στήριξή του στον Μάριο Ψυχάλη στη «μάχη» για τη Δημαρχία στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης ανακοίνωσε το βράδυ της Τρίτης 10 Οκτωβρίου ο Παναγιώτης Ιωάννου. Σημειώνεται ότι ο επικεφαλής της παράταξης ΝΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ δεν κατάφερε να εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος λαμβάνοντας ποσοστό 2,96%.

Ο κ. Ιωάννου στην ανακοίνωσή του αφού κάνει έναν απολογισμό του προεκλογικού του αγώνα υπογραμμίζει ότι «ο Μάριος Ψυχάλης είναι ο καταλληλότερος για να διοικήσει τον Δήμο» ενώ καλεί τους πολίτες «την Κυριακή να επενδύσετε την ψήφο σας στο μέλλον της πόλης μας, αφήνοντας στην άκρη την όποια κομματική σας “ταυτότητα”»

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναγιώτη Ιωάννου:

«Αγαπητοί συμπολίτες,

Η ζωή είναι ένα ταξίδι γεμάτο στιγμές, άλλοτε ευχάριστες, άλλοτε στενόχωρες, που όμως είναι αυτές που δίνουν την γοητεία και διαμορφώνουν τον χαρακτήρα του καθένα από εμάς.

Ασφαλώς το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών τόσο για την παράταξη «Νέα Δημιουργία», όσο και για εμένα προσωπικά ήταν απογοητευτικό και σίγουρα μη αναμενόμενο. Σε όλο το διάστημα της προεκλογικής περιόδου αγωνιστήκαμε με εντιμότητα και σεβασμό σε όλους τους συνυποψηφίους μας, παρουσιάζοντας με κάθε τρόπο το πρόγραμμά μας για την πόλη. Οι θέσεις μας τέθηκαν στην κρίση των δημοτών μας. Οφείλουμε να αποδεχτούμε το αποτέλεσμα και να συγχαρούμε όλους όσοι συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία. Ευχαριστούμε όλους όσοι μας τίμησαν με την ψήφο τους, ανταμείβοντας την προσπάθειά μας, έστω κι αν αυτό δεν ήταν αρκετό, ώστε η παράταξή μας να εκλέξει εκπρόσωπο στο νέο δημοτικό συμβούλιο.

Όλα αυτά τα χρόνια βρέθηκα στην πρώτη γραμμή, δίνοντας όλο μου το «είναι» για να προσφέρω στην πόλη που αγαπώ και να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις για να την δω να προοδεύει.

Αυτό θα κάνω και τώρα, έστω και μακριά από τα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου. Η προσφορά, άλλωστε, δεν περιορίζεται μέσα σε μία αίθουσα. Δεν καθορίζεται από αξιώματα και θέσεις ευθύνης. Θα εξακολουθήσω να είμαι δίπλα στην κοινωνία, δίπλα σε όλους σας.

Στη ζωή υπάρχει πάντα η επόμενη ημέρα και, μάλιστα, για τη Λυκόβρυση και την Πεύκη, η μέρα αυτή είναι ιδιαίτερα κρίσιμη. Oφείλω να είμαι απόλυτα ξεκάθαρος απέναντί σας για τον ποιον από τους δύο υποψηφίους δημάρχους η παράταξη «Νέα Δημιουργία» και εγώ θα στηρίξουμε στις επαναληπτικές εκλογές της Κυριακής 15 Οκτωβρίου.

Σε αυτή την εκλογική διαδικασία στηρίζω τον υποψήφιο δήμαρχο Μάριο Ψυχάλη και την παράταξη «δήμος Μπροστά+». Γνωρίζω τον Μάριο από όταν ήταν παιδί και, πραγματικά, θεωρώ ότι είναι ο καταλληλότερος για να διοικήσει τον Δήμο μας την επόμενη πενταετία.

Αγαπά την πόλη, γνωρίζει κάθε κύτταρό της και έχει αποδεδειγμένη διάθεση να προσφέρει. Παράλληλα, σε αυτό το ρόλο που θα κληθεί να αναλάβει, δεν είναι μόνος. Έχει στο πλευρό του άξιους συνεργάτες, οι οποίοι μπορούν να φέρουν την απαραίτητη αλλαγή στην πόλη μας.

Η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη ομόφωνα από τα μέλη της «Νέας Δημιουργίας», που παραβρέθηκαν σε συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης.

Ολοκληρώνοντας, θα ήθελα να σας καλέσω να προσέλθετε στις κάλπες την Κυριακή και να επενδύσετε την ψήφο σας στο μέλλον της πόλης μας, αφήνοντας στην άκρη την όποια κομματική σας «ταυτότητα».

Επίσης, θέλω να επισημάνω ότι η αποχή δεν είναι λύση, ούτε διαμαρτυρία. Οι κοινωνίες προχωρούν μόνο από όσους αποφασίζουν να είναι ενεργοί πολίτες. Σας ευχαριστώ για το όμορφο ταξίδι έως σήμερα και σας εύχομαι καλή ψήφο».