Σε διαβούλευση ο Στρατηγικός Σχεδιασμός του Επιχειρησιακού Προγράμματος Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων

Αλεξανδρούπολη: Συσκευές ηχητικής σήμανσης για ΑμεΑ σε φανάρια της πόλης
29 Μαρτίου 2021
Ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κ. Μουτζούρης αρνείται να συναντηθεί με την Ευρωπαία Επίτροπο Ίλβα Γιόχανσον
29 Μαρτίου 2021
Show all

Σε διαβούλευση ο Στρατηγικός Σχεδιασμός του Επιχειρησιακού Προγράμματος Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων

Σε δημόσια διαβούλευση θέτει από τη Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021 έως τις 18 Απριλίου 2021, ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, το κείμενο του Στρατηγικού Σχεδιασμού του Επιχειρησιακού Προγράμματός του, για την περίοδο 2020-2023.

Ο Στρατηγικός Σχεδιασμός έχει εγκριθεί με την 3-19/17-02-2021 απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου, όπως ενημερώνει ο Δήμος, τονίζοντας εμφατικά ότι η συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας είναι ουσιαστική στη διαμόρφωση του αναπτυξιακού σχεδιασμού του.

Το κείμενο αφορά στην Α΄ Φάση του Επιχειρησιακού Προγράμματος, όπου αναλύεται η στόχευση της δημοτικής αρχής, οι κατευθύνσεις και οι άξονες προτεραιότητας του Σχεδιασμού της. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το βρουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://corfu.gr/ , και στην ενότητα Δημόσια Διαβούλευση.

Όραμα της δημοτικής αρχής όπως σημειώνεται είναι: Ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων να καταστεί ένας «Πράσινος», «Έξυπνος» & «Ψηφιακός» Δήμος, ένας Δήμος που θα παρέχει βελτιωμένη ποιότητα ζωής για τους κατοίκους του, με ισχυρή πολιτιστική και τουριστική ταυτότητα, αλληλέγγυος προς τον πολίτη, ένας τόπος βιώσιμης ανάπτυξης, ευημερίας & προόδου της επιχειρηματικότητας.

Οι προτάσεις μπορούν να αποστέλλονται στο κάτωθι e-mail diavoulefsi@corfu.gr