Σε ποιον Δήμο εργάζεται ο πατέρας της οικογένειας των παλαιοχριστιανών

Συντήρηση πεζογεφυρών στην πόλη της Φλώρινας
19 Φεβρουαρίου 2024
Κτηματολόγιο: Παράταση ανάρτησης σε δύο περιοχές
19 Φεβρουαρίου 2024
Show all

Σε ποιον Δήμο εργάζεται ο πατέρας της οικογένειας των παλαιοχριστιανών

Σε ποιον Δήμο εργάζεται ο πατέρας της οικογένειας των παλαιοχριστιανών

Ο πατέρας της οικογένειας των Παλαιοχριστιανών εργάζεται εξ αποστάσεως στον δήμο Ερέτριας, όπου πήρε μετάταξη από άλλον δήμο… μέσω ίντερνετ, σύμφωνα με την εκπομπή το «Πρωινό», του ΑΝΤ1.

«Ναι ενημερώθηκα. Έκανε δουλειά εξ αποστάσεως και έκανε μετάταξη στον δήμο εδώ για λόγους υγείας. Έχω στείλει στον εν λόγω κύριο έγγραφο να παρουσιαστεί από τις 16 Ιανουαρίου. Είναι υπάλληλος του Δήμου από την 1η Νοεμβρίου του 2020», ανέφερε ο δήμαρχος Ερέτριας, Νικόλας Γουρνής.

Στο μεταξύ, η προσαγωγή του 47χρονου πατέρα της οικογένειας που ζει σε λαγούμια σε περιοχή των Τρικάλων Κορινθίας, μετατράπηκε σε σύλληψη. Η σύλληψη έγινε για έκθεση, απείθεια και με βάση τον νόμο για την υποχρεωτικότητα φοίτησης σε σχολείο των παιδιών.

Ο εισαγγελέας έδωσε εντολή ο 15χρονος που ήταν μαζί του να μεταφερθεί αμέσως στο Νοσοκομείο Παίδων.

Νωρίτερα οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον 47χρονο και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του korinthia24.gr, ο 45χρονος κατηγορούμενος πατέρας της οικογένειας των παλαιοχριστιανών ζήτησε 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί.Ο Εισαγγελέας και Ανακριτής διέταξαν την κράτησή του, μέχρι την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024, ημέρα όπου θα απολογηθεί. O κατηγορούμενος θα οδηγηθεί στα κρατητήρια της Ασφάλειας Κορίνθου.