Σπύρος Βρεττός: “Οικονομικά στον αέρα ο Δήμος Αχαρνών!” (Ηχητικό)

«Viva Τσέχωφ» στο Θέατρο Ξυλοτεχνία του Δήμου Περιστερίου
27 Νοεμβρίου 2019
Τήνος: Στο πόδι όλο το νησί κατά των ανεμογεννητριών
27 Νοεμβρίου 2019
Show all

Σπύρος Βρεττός: “Οικονομικά στον αέρα ο Δήμος Αχαρνών!” (Ηχητικό)


Αισιόδοξος πως ο Δήμος Αχαρνών με σωστές κινήσεις, οργάνωση και προγραμματισμό μπορεί να μετατραπεί σε πρότυπο, παρά τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει, δήλωσε ο νέος δήμαρχος της πόλης Σπύρος Βρεττός, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Επικοινωνία 94FM και τις «Δημοτικές Διαπλοκές».
Προς αυτή την κατεύθυνση μάλιστα, η νέα δημοτική αρχή έχει ξεκινήσει από την 1η Σεπτεμβρίου με όρεξη, μεράκι, αλλά και σωστό προγραμματισμό μια τιτάνια προσπάθεια, η οποία σύμφωνα με το δήμαρχο, χρειάζεται χρόνο αλλά και συνεργασία όλων των δημοτικών παρατάξεων για να αποδώσει καρπούς.
«Οι περισσότεροι δημοτικοί σύμβουλοι έχουν διάθεση να προσφέρουν και μέχρι στιγμής η συνεργασίας με όλες τις δημοτικές παρατάξεις είναι εξαιρετική. Δεν έχουμε συμπράξει προς το παρών με καμία άλλη παράταξη, αλλά επειδή εκ φύσεως είμαι ενωτικός δεν αποκλείουμε τίποτα για το μέλλον», τόνισε μεταξύ άλλων ο Σπύρος Βρεττός.
Ο ίδιος στάθηκε ιδιαίτερα στην προβληματική κατάσταση που κληρονόμησε στα οικονομικά του δήμου, καθώς από το 2016 ο Δήμος Αχαρνών είναι υπό τον αυστηρό έλεγχο του Οικονομικού Παρατηρητηρίου, κάτι που αποτελεί θηλιά και περιορίζει σε σημαντικό βαθμό τις αναπτυξιακές δυνατότητες.
«Ο Δήμος Αχαρνών είναι οικονομικά στον αέρα! Από το 2012 είναι χωρίς ισολογισμούς, ενώ βρίσκονται ακόμα υπό εκκαθάριση οι 7 δημοτικές επιχειρήσεις του. Υπάρχουν δυστυχώς πολλές εκκρεμότητες και οι ευθύνες είναι διαχρονικές», συμπλήρωσε ο κ. Βρεττός.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Σπύρου Βρεττού στο παρακάτω link:
https://www.mixcloud.com/94fm/ο-δήμαρχος-αχαρνών-σπύρος-βρεττός-στον-940/