Στην ίδρυση 2ου βρεφικού σταθμού στην Άμφισσα προχωρά ο Δήμος Δελφών

Βόιο: Δημόσιο ΙΕΚ Ζωγραφικής Τέχνης θα λειτουργήσει στην Εράτυρα
28 Αυγούστου 2023
Γραφείο εξυπηρέτησης για τους πληγέντες από την πυρκαγιά στον Δήμο Αχαρνών
28 Αυγούστου 2023
Show all

Στην ίδρυση 2ου βρεφικού σταθμού στην Άμφισσα προχωρά ο Δήμος Δελφών

Στην ίδρυση 2ου βρεφικού σταθμού στην Άμφισσα προχωρά ο Δήμος Δελφών

Τις διαδικασίες για την ίδρυση δεύτερου βρεφικού σταθμού στην πόλη της Άμφισσας, ξεκίνησε ο Δήμος Δελφών.

Όπως ενημερώνει, σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες είναι ήδη σε εξέλιξη οι εργασίες διαμόρφωσης του χώρου που θα φιλοξενήσουν τη νέα δομή στην πόλη της Άμφισσας, ενώ παράλληλα γίνονται ενέργειες ώστε να ακολουθήσει και η προκήρυξη των προσλήψεων για τη στελέχωσή της.

«Με τη λειτουργία των δύο βρεφικών σταθμών στην πόλη της Ιτέας, αλλά και τώρα με την ίδρυση ενός νέου στην Άμφισσα, ο Δήμος Δελφών αποδεικνύει στην πράξη ότι βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων και των οικογενειών τους, δημιουργώντας υποδομές με κατάλληλες συνθήκες φροντίδας για τα παιδιά, οι οποίες συνεπάγονται και την ομαλή ανάπτυξή τους στο πλαίσιο της προσχολικής εκπαίδευσης», αναφέρει μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωσή του.

«Ο Δήμος μας, έχοντας καταγράψει τις ανάγκες της περιοχής, έρχεται για μία ακόμα φορά να δώσει λύση στην κάλυψή τους, αποτελώντας πολύτιμο σύμμαχο των οικογενειών, τόσο για το σωστό προγραμματισμό της καθημερινότητάς τους, όσο και για την παροχή όλων των αναγκαίων υπηρεσιών προς τα παιδιά», δήλωσε η αρμόδια αντιδήμαρχος Χ. Σεγδίτσα-Πονήρη .

«Αποτελεί αδιαπραγμάτευτη πολιτική μας απόφαση η στήριξη των οικογενειών του τόπου μας, μέσω της δημιουργίας και ανάπτυξης των πλέον απαραίτητων δομών. Σε αυτή τη θητεία, δεδομένων των συνθηκών, πετύχαμε πολλά σε αυτό τον τομέα. Αδιάψευστος μάρτυρας τα έργα μας», τόνισε ο δήμαρχος Π. Ταγκαλής.