Στηρίζει Ζέρβα και Παχατουρίδη σε Θεσσαλονίκη και Περιστέρι το ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ

ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ: Έπρεπε ήδη να έχει παραιτηθεί ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη
8 Αυγούστου 2023
Εγκύκλιος ΥΠΕΣ για την αδειοδότηση των ήδη λειτουργούντων δημοτικών παιδικών, βρεφικών και βρεφονηπιακών σταθμών
9 Αυγούστου 2023
Show all

Στηρίζει Ζέρβα και Παχατουρίδη σε Θεσσαλονίκη και Περιστέρι το ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ

Στηρίζει Ζέρβα και Παχατουρίδη σε Θεσσαλονίκη και Περιστέρι το ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ

Την στήριξη σε δύο ακόμα πετυχημένους δημάρχους ανακοινώνει σήμερα το Πράσινο Κίνημα. Συγκεκριμένα, στο Δήμο Θεσσαλονίκης στηρίζουμε το δήμαρχο Κωνσταντίνο Ζέρβα και στο Δήμο Περιστερίου τον ρέκορντμαν της αυτοδιοίκησης, Ανδρέα Παχατουρίδη.

Οι συνδυασμοί που στηρίζουμε και αφορούν εν ενεργεία δημάρχους, είναι αυτοί που έχουν αγωνιστεί όλη αυτή την αυτοδιοικητική θητεία, για τα θέματα που αφορούν την υπεράσπιση του περιβάλλοντος, την αντιμετώπιση της Κλιματικής Κρίσης από την Κλιματική Αλλαγή και την ανάδειξη της «πράσινης» ατζέντας σε τοπικό επίπεδο. Είναι αυτοί που αγωνιστήκαμε μαζί σε θέματα υπεράσπισης του περιβάλλοντος.

Ειδικά για το Δήμο Περιστερίου και τον Ανδρέα Παχατουρίδη, εκτός από την αδιαμφισβήτητη επιτυχία του υπάρχει και συναισθηματική φόρτιση αφού το Πράσινο Κίνημα, πραγματοποίησε στο Περιστέρι το Ιδρυτικό Συνέδριό του. Στη διάρκεια της πολυετούς δημαρχιακής θητείας του Ανδρέα Παχατουρίδη, μεταξύ άλλων, αυξήθηκε κατά πολύ και η αναλογία πρασίνου ανά τ.μ.

Στο Δήμο Θεσσαλονίκης, η διοίκηση του Κωνσταντίνου Ζέρβα, δημιούργησε μία νέα κουλτούρα σε πολλά θέματα που αφορούν τις «πράσινες» πολιτικές, με σημείο αναφοράς την ανάπτυξη των ποδηλατόδρομων, στο πλαίσιο της βιώσιμης κινητικότητας.

Για το συγκεκριμένο θέμα ο συμπρόεδρος του Πράσινου Κινήματος Κώστας Καλογράνης δήλωσε τα εξής : «Το Πράσινο Κίνημα, στηρίζει τους δύο μετριοπαθής δημάρχους, που είναι πετυχημένοι και ευρύτερης αποδοχής. Ο Ανδρέας Παχατουρίδης, είναι ο ρέκορντμαν της τοπικής αυτοδιοίκησης, έχοντας αφήσει ανεξίτηλο το πολιτικό του αποτύπωμα στο Δήμο Περιστερίου. Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας, εκφράζει τη νέα γενιά αυτοδιοικητικών και σίγουρα δικαιούται μία δεύτερη θητεία. Το Πράσινο Κίνημα, θα  συμβάλει και την επόμενη ημέρα, στην διαμόρφωση τεχνοκρατικά δομημένων και επεξεργασμένων προτάσεων στις «πράσινες» πολιτικές».

ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ

Go Green …για τη ζωή μας