Συγκρότηση Γραμματείας για την Ενωτική Πρωτοβουλία

Προς καλοπροαίρετους Ανθρώπους που θέλουν να βοηθήσουν ένα τυφλό άτομο στο δρόμο
16 Ιουλίου 2020
Τ. Θεοδωρικάκος: Οι εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης να εφαρμόσουν αποτελεσματικά τα μέτρα για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού
17 Ιουλίου 2020
Show all

Συγκρότηση Γραμματείας για την Ενωτική Πρωτοβουλία

Λαμβάνει σάρκα και οστά η Πρωτοβουλία της ανοιχτής επιστολής της 21ης Μαΐου, την οποία υπέγραψαν οχτώ πολιτικά και κοινωνικά στελέχη. Η Πρωτοβουλία έχει απευθύνει δημόσια πρόσκληση σε πολίτες, κινήσεις, κινήματα και κόμματα για να υψωθεί ένα δημοκρατικό τείχος άμυνας στην χώρα, απέναντι στις αντιλαϊκές πολιτικές. Η κοινωνική προστασία των ανέργων, η στήριξη του πρωτογενούς τομέα και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, η κοινωνική οικονομία και η προστασία του περιβάλλοντος, η αποτροπή της τουρκικής επιθετικότητας και η εξωτερική πολιτική ανοιχτών οριζόντων είναι οι άξονες που είχαν σημειωθεί στην ανοιχτή επιστολή. Το όνομα “Ενωτική Πρωτοβουλία” θα χρησιμοποιείται προσωρινά, μέχρι να συμφωνηθεί από τους συμμετέχοντες πολιτικούς φορείς το όνομα αυτής της πολιτικής συνεργασίας.
Η έδρα της Πρωτοβουλίας φιλοξενείται στα γραφεία του Πράσινου Κινήματος, Λεωφόρος Συγγρού 224 στην Αθήνα, όπου θα συνεδριάζει η Γραμματεία που έχει συγκροτηθεί με εκπροσώπους των κομμάτων και κινημάτων. Έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους στον αρχικό πυρήνα αυτής της κοινής προσπάθειας, το ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Κ.Κ.ΕΛ.), το ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ και η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΑΝΕΡΓΩΝ ΔΙΚΑΙΗ ΕΛΛΑΔΑ. Βασικός στόχος είναι η συμβολή στην προοπτική μιας άλλης διακυβέρνησης, με εθνική αξιοπρέπεια, κοινωνική δικαιοσύνη, οικονομική ανάπτυξη και ευημερία, για όλους του Έλληνες πολίτες.

Η Ενωτική Πρωτοβουλία των πολιτικών φορέων εκπροσωπείται ενιαία από την Γραμματεία και πολύ σύντομα θα είναι σε θέση να ανακοινώσει μεγάλο αριθμό υποψηφίων βουλευτών για όλες τις εκλογικές περιφέρειες.

Ενωτική Πρωτοβουλία
Λ. Συγγρού 224, Αθήνα
τηλ.: (+30) 210 9586740
Email: enwtikhprwtovoulia@gmail.com
Αθήνα 17 – 07 – 2020