Συμβουλευτική υποστήριξη παιδιών και γονέων από την Κοινωνική Υπηρεσία Δήμου Χερσονήσου

Κιλκίς: Σημαντική μείωση τροφείων στους δημοτικούς παιδικούς- βρεφονηπιακούς σταθμούς
16 Δεκεμβρίου 2020
Δημόσια Διαβούλευση για την Πολιτιστική Διαδρομή της Νάξου
16 Δεκεμβρίου 2020
Show all

Συμβουλευτική υποστήριξη παιδιών και γονέων από την Κοινωνική Υπηρεσία Δήμου Χερσονήσου

Πρόσκληση για δωρεάν παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε παιδιά και γονείς, της περιοχής, απευθύνει η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Χερσονήσου,σε συνεργασία με τη ψυχολόγο Αγγελική Καργιωτάκη (Οικογενειακή θεραπεύτρια, MSc Κλινική Ψυχολογία Παιδιών και Εφήβων) , στο πλαίσιο του προγράμματος ψυχικής ενδυνάμωσης και ενίσχυσης της ψυχικής ανθεκτικότητας της κοινότητας.

Στόχος της επικείμενης δράσης είναι η ανίχνευση και παρέμβαση σε δυσκολίες, που απειλούν την ομαλή λειτουργικότητα των παιδιών σε επίπεδο κοινωνίας, σχολείου και οικογένειας. Παράλληλα, μπορεί να παρασχεθούν δωρεάν συνεδρίες σε γονείς, αποσκοπώντας στην εκπαίδευσή τους σε προσαρμοστικές γονεϊκές πρακτικές και στην αντιμετώπιση συναισθηματικών κρίσεων, που έχουν ανακύψει λόγω της πανδημίας του Covid-19 αλλά και των ευρύτερων φυσικών καταστροφών στο Δήμο Χερσονήσου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά στα τηλέφωνα της υπηρεσίας και να ζητούν ραντεβού για ψυχολογική υποστήριξη. Στη συνέχεια η ψυχολόγος θα επικοινωνεί με τον/την ενδιαφερόμενο/η προκειμένου να δρομολογηθεί το ραντεβού τους.

Κοινωνική Υπηρεσία Δήμου Χερσονήσου

Ελευθερίας 50, δημοτικό κατάστημα Λιμ. Χερσονήσου

τηλ. επικοινωνίας: 28973 40047, 28973 40045

Πληροφορίες:

Ελίζα Ιατράκη, ΠΕ Ψυχολόγων

Αγγελική Καργιωτάκη, Κλινική Παιδοψυχολόγος