Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Δήμου Καβάλας «Ο καλύτερος ρόλος σου είναι ο εαυτός σου!»

Δήμος Γαλατσίου: Ξεκίνησαν οι διαδικασίες για την εξεύρεση νέου χώρου για τον ΣΜΑ
8 Μαρτίου 2021
Λειτουργία της Δημοτικής Συγκοινωνίας στις Αχαρνές
8 Μαρτίου 2021
Show all

Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Δήμου Καβάλας «Ο καλύτερος ρόλος σου είναι ο εαυτός σου!»

??????????

Με κεντρικό μήνυμα «ο καλύτερος ρόλος σου είναι ο εαυτός σου!», τα μέλη του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών του Δήμου Καβάλας συμμετέχουν στον φετινό εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, με μια δράση που φιλοδοξεί να στείλει το μήνυμα ότι οι γυναίκες παραμένουν ένα δυναμικό κομμάτι της σύγχρονης ελληνικής κοινωνίας και μπορούν να φέρουν εις πέρας κάθε δύσκολη κατάσταση.

Είκοσι τέσσερις καταξιωμένες γυναίκες από διαφορετικούς επαγγελματικούς κλάδους, πολλοί από τους οποίους ανδροκρατούμενοι και άλλοι που διαδραμάτισαν καθοριστικό ρόλο την περίοδο της πανδημίας, φωτογραφήθηκαν αφιλόκερδος από την Καβαλιώτισσα φωτογράφο Μαρία Τσακίρη σε διάφορα σημεία της Καβάλας.

Στις φωτογραφίσεις τηρήθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας έναντι της εξάπλωσης της Covid-19. Από όλες τις γυναίκες ζητήθηκαν φράσεις που περιγράφουν το πώς βιώνουν τον ρόλο τους ως γυναίκες ή την καθημερινότητά τους. Οι φράσεις τους είναι προτροπές που μπορούν να βρουν εφαρμογή στην καθημερινότητά κάθε γυναίκας, κάνοντάς την ομορφότερη.

Στο πλαίσιο του εορτασμού και για την καλύτερη προβολή της καμπάνιας που υλοποίησε με πολλή όρεξη το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών του Δήμου Καβάλας με τη συνεργασία της φωτογράφου Μαρίας Τσακίρη και της ειδικής σύμβουλου του δήμου σε θέματα ψυχικής υγείας και εκπαίδευσης Στέλλας Αργυρίου, δημιουργήθηκε και μια ιστοσελίδα (www.womanstoday.gr) μέσα από την οποία παρουσιάζεται η δουλειά που έγινε και τα ελπιδοφόρα μηνύματα που στέλνουν όλες οι γυναίκες.