Συνάντηση δημάρχων Β.Α. Αθήνας με την Τροχαία ενόψει της λειτουργίας του γηπέδου της ΑΕΚ

Δωρεάν στα ΚΔΑΠ του Δήμου Βισαλτίας τα παιδιά που αποκλείστηκαν με πλήρη φάκελο δικαιολογητικών
7 Σεπτεμβρίου 2022
Πράσινο Σημείο αποκτά ο δήμος Καρδίτσας
7 Σεπτεμβρίου 2022
Show all

Συνάντηση δημάρχων Β.Α. Αθήνας με την Τροχαία ενόψει της λειτουργίας του γηπέδου της ΑΕΚ

Το πλάνο που έχει εκπονήσει η Τροχαία για τη κυκλοφορία ενόψει της λειτουργίας του νέου γηπέδου της ΑΕΚ και την αποφυγή προβλημάτων κυκλοφορίας στους όμορους δήμους παρουσίασε ο διοικητής του Γ’ Τμήματος Τροχαίας Βορειοανατολικής Αττικής, Κ. Γεωργακόπουλος στους δημάρχους της ΒΑ Αθήνας.

Ειδικότερα κατά τη διάρκεια επίσκεψης του προέδρου της ΠΕΔ Αττικής και δημάρχου Γαλατσίου Γ. Μαρκόπουλου και των δημάρχων Νέας Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας Γ. Βούρο, Νέας Ιωνίας Δ. Θωμαΐδου, Νέου Ηρακλείου, Ν. Μπάμπαλο και Μεταμόρφωσης, Στρ. Σαραούδα στην Τροχαία Βορειοανατολικής Αττικής συζητήθηκα θέματα που άπτονται της ασφάλειας των πολιτών ενώ τέθηκε και ένα πιο διευρυμένο πλαίσιο στην ήδη υπάρχουσα συνεργασία τους.

Ο κ. Γεωργακόπουλος παρουσίασε το πλάνο που έχει εκπονήσει η Τροχαία ώστε να ρυθμίσει την κυκλοφορία εν όψει της λειτουργίας του νέου γηπέδου της ΑΕΚ και να αποφευχθεί το κυκλοφοριακό στους όμορους Δήμους, το οποίο βρήκε σύμφωνους τους παρόντες δημάρχους.

Επίσης, ο διοικητής επεσήμανε την αύξηση των τροχαίων ατυχημάτων στην περιοχή των δήμων που διαχειρίζεται το Γ’ Τμήμα σε σχέση με πέρυσι και ζήτησε από τους αιρετούς να υποστηρίξουν το έργο της Τροχαίας και τις προσπάθειες που κάνει για τη μείωσή τους.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι συμφώνησαν η επικοινωνία μεταξύ σήμων και Τροχαίας να συνεχιστεί σε τακτική βάση και να υπάρχει ουσιώδης συνεργασία με αντικείμενο την ασφάλεια και την καλύτερη καθημερινότητα των πολιτών.