Συνάντηση του Γ. Πατούλη με τον Μητροπολίτη Περιστερίου για τη λειτουργία του Γηροκομείου

Κ. Μητσοτάκης: «Η ανάπλαση του Αγ. Διονυσίου το πρώτο βήμα για την αναμόρφωση του Πειραιά»
17 Ιανουαρίου 2020
Η Αθήνα, υποψήφια στον διαγωνισμό για τον καλύτερο ευρωπαϊκό προορισμό
17 Ιανουαρίου 2020
Show all

Συνάντηση του Γ. Πατούλη με τον Μητροπολίτη Περιστερίου για τη λειτουργία του Γηροκομείου

Για τη συνδρομή της Περιφέρειας στην επίλυση σημαντικών προβλημάτων που καθυστερούν τη λειτουργία του Γηροκομείου της Μητρόπολης Περιστερίου, διαβεβαίωσε ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κλήμη.

Στο πλαίσιο της συνάντησης πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στους χώρους του γηροκομείου όπου, με την ολοκλήρωσή του, μπορούν να φιλοξενηθούν περίπου 90 ηλικιωμένοι. Ωστόσο, η λειτουργία του καθυστερεί λόγω έλλειψης πόρων, βανδαλισμών στην κτιριακή υποδομή και αδυναμία στελέχωσης. Μετά την διαπίστωση αυτή, ο κ. Πατούλης, εξέφρασε την πρόθεση της Περιφέρειας να συμβάλει έμπρακτα στη λειτουργία της δομής. Συμφωνήθηκε η συγκρότηση κοινής επιτροπής για την εκπόνηση οικονομοτεχνικής μελέτης που θα επεξεργαστεί προτάσεις για την επίλυση των προβλημάτων και τη βιωσιμότητα της.

Όπως δήλωσε ο Γ. Πατούλης: Περιφέρεια και Μητρόπολη θα συνεργαστούν στενά για να εξασφαλιστεί η λειτουργία μιας πρότυπης μονάδας που θα παρέχει στέγη σε ηλικιωμένους συμπολίτες μας, πάντα με τις απαιτούμενες προδιαγραφές, έτσι ώστε οι παρεχόμενες υπηρεσίες να είναι υψηλής ποιότητας».