Σχολικές τσάντες γεμάτες αγάπη για 400 μαθητές στον Δήμο Γλυφάδας

Δήμος Κομοτηνής: “Ραντεβού στους λαχανόκηπους” για μικρούς και μεγάλους
19 Σεπτεμβρίου 2022
Πρόγραμμα στείρωσης και καταγραφής αδέσποτων ζώων στον Δήμο Βόλβης
19 Σεπτεμβρίου 2022
Show all

Σχολικές τσάντες γεμάτες αγάπη για 400 μαθητές στον Δήμο Γλυφάδας

Σχολικά είδη για περισσότερα από 400 παιδιά της πόλης, που έχουν πραγματική ανάγκη, συγκεντρώθηκαν στη Γλυφάδα, στο πλαίσιο της εξαήμερης δράσης “Γεμίζουμε τις άδειες σχολικές τσάντες” η οποία αποτελεί πλέον θεσμό, και συνδιοργανώνεται από τον Δήμο Γλυφάδας, την Ένωση Γονέων Γλυφάδας και τον Εμπορικό Σύλλογο Γλυφάδας.
“Είναι σπουδαίο και πολύ συγκινητικό αυτό που έγινε και φέτος για τα παιδιά μας: Η διάθεση προσφοράς που επέδειξαν ιδιώτες, σύλλογοι, φορείς και επιχειρήσεις στο κάλεσμα που απεύθηναν για να γεμίσουμε τις άδειες σχολικές τσάντες ήταν πολύ μεγάλη”, δήλωσε ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.
Και πρόσθεσε: “Οι τσάντες των μαθητών και μαθητριών γέμισαν με τετράδια, μολύβια, γόμες, ξύστρες, κηρομπογιές, στυλό, κασετίνες, κλπ. και πολλά ακόμα σχολικά είδη – όλα καινούργια και σε άριστη κατάσταση – που ήδη διανέμονται στους μαθητές των σχολείων της πόλης μας που έχουν ανάγκη, μέσω της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Γλυφάδας και του Συλλόγου Γονέων κάθε σχολείου αλλά και με τη συνδρομή την κοινωνικών μας δομών. Συνολικά περισσότεροι από 400 μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου θα λάβουν γεμάτη με τα απαραίτητα τη σχολική τους τσάντα για τη νέα σχολική χρονιά»
Ο δήμαρχος της πόλης, απεύθυνε επίσης ευχαριστίες στον κόσμο που ανταποκρίθηκε με θέρμη στη δράση «Γεμίζουμε τις άδειες σχολικές τσάντες», στην οποία συμμετείχαν δεκάδες εθελοντές, αλλά και στη δράση που ακολούθησε, «Μαζεύουμε σχολικά», στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του «Όλοι Μαζί Μπορούμε».