Τήνος: «Πράσινο φως» για την ανάπλαση δύο κεντρικών πλατειών

Δήμαρχος Μεγαρέων: «Όποιος τυχόν βάλει στο μυαλό του ότι μπορεί να βάλει χέρι στην περιοχή θα βρει απέναντι του τον λαό»
24 Μαΐου 2021
Ηλεκτρονικά οι αιτήσεις εγγραφής στους σταθμούς του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών
24 Μαΐου 2021
Show all

Τήνος: «Πράσινο φως» για την ανάπλαση δύο κεντρικών πλατειών

Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση για την ανάπλαση δύο κεντρικών πλατειών της Τήνου, ( Πέτρου Βιδάλη & Φειδίου), από το Πράσινο Ταμείο, όπως ενημέρωσε ο Δήμος του νησιού.

Το Πράσινο Ταμείο θα διαθέσει το ποσό των 112.000 ευρώ, με το Δήμο να επισημαίνει ότι, η συγκεκριμένη ανάπλαση θα αναβαθμίσει μετά από δεκαετίες τον κύριο και περιβάλλοντα χώρο τον κεντρικών πλατειών και θα τις κάνει πιο φιλικές για τον κάθε κάτοικο ή επισκέπτη του νησιού.

«Παρά την ιδιαίτερη συγκυρία και τα γνωστά προβλήματα χρηματοδότησης που αντιμετωπίζει η Τοπική Αυτοδιοίκηση, ενώνουμε δυνάμεις με όσους αγαπάνε το νησί και διεκδικούμε με επιμονή και συστηματικότητα κάθε διαθέσιμο πόρο για έργα υποδομής που σχετίζονται με την καθημερινότητα των συμπολιτών μας. Κάνοντας πράξη το όραμα του αείμνηστου Σίμου Ορφανού, καταφέραμε να διασφαλίσουμε την απαραίτητη χρηματοδότηση για τη διπλή ανάπλαση δύο κεντρικών πλατειών της πόλης», δήλωσε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Γιάννης Σιώτος.