Τεστ covid-19 στους εργαζόμενους του δήμου Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη

Σύστημα Διαχείρισης Ελεγχόμενης Στάθμευσης και Πληροφόρησης στο Αγρίνιο
18 Μαΐου 2020
Δήμος Πεντέλης: Καθαρισμός του Λόφου Προφήτη Ηλία στη Νέα Πεντέλη, ενόψει της αντιπυρικής περιόδου
18 Μαΐου 2020
Show all

Τεστ covid-19 στους εργαζόμενους του δήμου Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη

Από σήμερα Δευτέρα τα ειδικά συνεργεία του ΕΟΔΥ πραγματοποιούν λήψη δειγμάτων για μοριακά tests covid-19 από τους εργαζόμενους του δήμου Νίκαιας – Αγ.Ι. Ρέντη.

Προτεραιότητα δίνεται σε όσους έχουν επαφή με το κοινό όπως είναι οι Κοινωνικές Υπηρεσίες, τα ΚΕΠ, το πρόγραμμα ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, οι σχολικές καθαρίστριες και φύλακες, το Δημοτολόγιο, το Ληξιαρχείο, το Πρωτόκολλο κ.λπ.

Ο προγραμματισμός συνεχίζεται με την Υπηρεσία Καθαριότητας, τους υπόλοιπους εργαζόμενους του Δήμου και όλο το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιούνται τα tests από τα ειδικά κλιμάκια του ΕΟΔΥ.

«Σε όλη την διάρκεια της υγειονομικής κρίσης κάναμε ό,τι ήταν δυνατόν για να κρατήσουμε τους εργαζόμενους του Δήμου υγιείς και την πόλη ασφαλή.

Η πιστή τήρηση των κανόνων και των οδηγιών, μαζί με όλα τα μέσα προστασίας όπως αντισηπτικά, γάντια, μάσκες, ειδικές στολές, απολυμάνσεις κλπ, συνέβαλαν ώστε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Με τον ίδιο τρόπο θα συνεχίσουμε για όσο χρειαστεί και πολύ σύντομα είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε αφήσει πίσω μας τη μεγάλη αυτή κρίση.

Γρήγορα τα νέα για την πόλη μας θα είναι πιο ευχάριστα. Ελπίζουμε τις επόμενες μέρες να σταματήσουμε να κάνουμε αναρτήσεις για τον κορωνοϊό και να έχει επανέλθει η πόλη μας στην κανονικότητα που χάσαμε», αναφέρει ο δήμαρχος Γ. Ιωκειμίδης.