Την ανάπτυξη δράσεων ρομποτικής στα σχολεία προωθεί ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων

Στο πρόγραμμα «Zero Waste Διοίκηση» συμμετέχει ο Δήμος Ζωγράφου
15 Νοεμβρίου 2022
Δίκτυο κοινόχρηστων ηλεκτρικών ποδηλάτων στον Δήμο Κέας
15 Νοεμβρίου 2022
Show all

Την ανάπτυξη δράσεων ρομποτικής στα σχολεία προωθεί ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων

Στη συνεργασία με όλους όσοι έχουν να συνεισφέρουν θετικές ιδέες και προτάσεις, προσβλέπει η Δημοτική Αρχή της Κέρκυρας, και στο πλαίσιο αυτό, η δήμαρχος Μερόπη Υδραίου, συναντήθηκε με τον πρώην δημοτικό σύμβουλο Μάριο Μαγιολαδίτη.

Στη συνάντηση συμφωνήθηκε να αναλάβει ο Μ. Μαγιολαδίτης το συντονισμό μιας νέας προσπάθειας για τη διασύνδεση του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων με πανεπιστήμια του εξωτερικού, αλλά και για την ανάπτυξη δράσεων ρομποτικής στα σχολεία της Κέρκυρας.

Η σχέση του κ. Μαγιολαδίτη με το Δήμο θα είναι άμισθη, όπως διευκρινίζεται σε σχετική ανακοίνωση, ενώ η δήμαρχος, Μ. Υδραίου, τόνισε ότι: «η συνεργασία αυτή αποτυπώνει τη βούληση μας να αξιοποιήσουμε όλους όσους έχουν θετικές προτάσεις αλλά και διάθεση να προσφέρουν. Όπου και αν ανήκουν. Γιατί η επόμενη μέρα για την Κέρκυρα ανήκει σε όλους».

Ο Μάριος Μαγιολαδίτης, είναι απόφοιτος του Τμήματος Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Κρήτης και κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών, στα Θεμέλια της Πληροφορικής και στην Ειδική Αγωγή, ενώ έχει συνεργαστεί ως επιστημονικός ερευνητής με πανεπιστήμια του εξωτερικού.