Τους νέους φοιτητές βράβευσε η Λυκόβρυση – Πεύκη

Εγκαίνια για το πρώτο Πολύκεντρο ανταποδοτικής ανακύκλωσης στην Καλλιθέα
27 Δεκεμβρίου 2019
Γλυκές μελωδίες πλημμύρισαν το δημαρχείο Νέας Ιωνίας
27 Δεκεμβρίου 2019
Show all

Τους νέους φοιτητές βράβευσε η Λυκόβρυση – Πεύκη

Εκδήλωση βράβευσης των μαθητών σχολείων Λυκόβρυσης και Πεύκης οι οποίοι εισήχθησαν στα Ιδρύματα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης διοργανώθηκε από το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Εθελοντισμού στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης, ως ελάχιστη αναγνώριση της μεγάλης προσπάθειας που κατέβαλαν για να πετύχουν τους στόχους τους.
Στην εκδήλωση έδωσε το παρών η Γενική Γραμματείας Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων Αναστασία Γκίκα, η οποία μαζί με τον Δήμαρχο Λυκόβρυσης- Πεύκης Τάσο Μαυρίδη και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Γιώργο Καρύμπα βράβευσαν τους επιτυχόντες. Επίσης γονείς, φίλοι και συγγενείς των φοιτητών, εκπαιδευτικοί, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου βρέθηκαν στο Θέατρο προκειμένου να τιμήσουν τα παιδιά που διακρίθηκαν στις Πανελλαδικές εξετάσεις.
Εκτός από τους αναμνηστικούς επαίνους και τα συμβολικά δώρα που παρέβαλαν οι φοιτητές, οι τρεις πρώτοι επιτυχόντες από κάθε Λύκειο παρέλαβαν από μια επιταγή 300 ευρώ ως μια μικρή ένδειξη αναγνώρισης της αριστείας.
Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Ήταν μια όμορφη βραδιά προς τιμήν των νέων του Δήμου μας που πέτυχαν στα Πανεπιστήμια. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν ακόμη στις οικογένειες τους και στους εκπαιδευτικούς που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για το αποτέλεσμα και ήταν πάντα δίπλα στους μαθητές.
Εύχομαι, στον νέο κύκλο που έχει ανοίξει για αυτά τα παιδιά να συνεχίσουν με πάθος, δύναμη, νεανική ορμή, πίστη στον εαυτό τους, στα οράματα τους. Ο Δήμος μας πάντα στέκεται έμπρακτα αρωγός και έτσι θα συνεχίσει να πράττει, για τι οι νέοι είναι το μέλλον αυτού του τόπου και έχουμε προσδοκίες από τη νέα γενιά».