«Το γαϊτανάκι, ότι για όλα φταίει ο Πατούλης πρέπει να τελειώνει»

Καταγγελία δημάρχου: Παραδουλεύτρες της κυβέρνησης η ΚΕΔΕ και ο Παπαστεργίου
27 Ιανουαρίου 2022
ΥΠΕΣ: Παρατείνεται έως 4 Φεβρουαρίου η προθεσμία για την υποβολή αιτημάτων πρόσληψης συμβασιούχων από τους ΟΤΑ
28 Ιανουαρίου 2022
Show all

«Το γαϊτανάκι, ότι για όλα φταίει ο Πατούλης πρέπει να τελειώνει»

Να βγουν όλοι με ανδρεία να αναλάβουν τις δίκες τους ευθύνες όπως τις αναλαμβάνω εγώ, δήλωσε σήμερα ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης και υποστήριξε ότι ο ίδιος «δεν είναι η Πολιτική Προστασία αλλά ένας κρίκος στην αλυσίδα αυτής».

Εξήγησε μιλώντας στο Open, ότι κεντρικές οι οδικές αρτηρίες της πόλης έκλεισαν γιατί την Δευτερά το πρωί όλα τα βαρέα οχήματα και τα ΙΧ χωρίς αλυσίδες που δεν μπορούσαν να κινηθούν προς Μαλακάσα η τροχαία τα διοχέτευε στους αστικούς δρόμους ενώ η κατάσταση επιβαρύνθηκε κυκλοφοριακά όταν δόθηκε άδεια να σχολάσει όλο το δημόσιο στις 12 το μεσημέρι.

Με αυτά τα δεδομένα – σημείωσε- ήταν αδύνατον να κινηθούν τα εκχιονιστικά να καθαρίσουν τους κεντρικούς δρόμους – που είναι στην ευθύνη της περιφέρειας – γιατί η κατάσταση είχε επιβαρυνθεί κυκλοφοριακά καθώς υπήρχαν πολλά αυτοκίνητα εν κινήσει αλλά και σταθμευμένα.

Ο κ. Πατούλης εμφανώς ενοχλημένος για τις ευθύνες που δεν έχουν αναλάβει κάποιοι για την κατάσταση, τόνισε πως «το γαϊτανάκι, ότι για όλα φταίει ο Πατούλης πρέπει να τελειώνει».