Το Πράσινο Κίνημα αποχαιρετά με θλίψη τον Νικόλαο Μυλωνά

Eναρκτήρια συνάντηση του “CITISYSTEM” για τη βιολογική κυκλική οικονομία
23 Ιουνίου 2023
Ταχύτερη η έκδοση των συντάξεων των δημοσίων υπαλλήλων
23 Ιουνίου 2023
Show all

Το Πράσινο Κίνημα αποχαιρετά με θλίψη τον Νικόλαο Μυλωνά

Το Πράσινο Κίνημα με απέραντη θλίψη αποχαιρετά τον συνεργάτη και στέλεχος του κόμματος Νικόλαο Μυλωνά , ο οποίος τόσο ξαφνικά έφυγε από τη ζωή μόλις στα 47 του χρόνια. Ο Νικόλαος Μυλωνάς ήταν και μέλος του ΔΣ του Πράσινου Ιδρύματος “Θεόφραστος”.
Είχε διατελέσει αντιπρόεδρος της ΕΛΛΑΝ ΠΑΣΕ και διακρινόταν για τους ακούραστους αγώνες του υπέρ των δικαιωμάτων των τσιγγάνων. Έδινε μεγάλο βάρος στην ένταξη των παιδιών στα σχολεία, καθώς θεωρούσε τη μόρφωση το μεγαλύτερο εφόδιο. Επίσης, αγωνιζόταν για τη δίκαιη κατανομή των κονδυλίων υπέρ των τσιγγάνων και είχε κατορθώσει να έχει την καθολική αναγνώριση από την τσιγγάνικη κοινότητα.
Αξίζει να αναφερθεί, ότι ο Νικόλαος Μυλωνάς είχε λάβει μέρος στο 2ο Τακτικό Συνέδριο του Πράσινου Κινήματος όπου και εξελέγη στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος. Μάλιστα, η παρέμβασή του (Σ.Σ. φωτογραφία) κατά την διάρκεια των εργασιών του Συνεδρίου έτυχε θερμής ανταπόκρισης από τους συνέδρους.

Σε κοινή δήλωσή τους οι Συμπρόεδροι του Πράσινου Κινήματος Ρία Ακρίβου και Κώστας Καλογράνης και ο Πρόεδρος του Πράσινου Ιδρύματος “Θεόφραστος” Νίκος Παπαδάκης ανέφεραν: “Θέλουμε να εκφράσουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του Νικόλαου Μυλωνά που τόσο ξαφνικά έφυγε από τη ζωή. Ήταν ένας άνθρωπος, αληθινός αγωνιστής, και νιώθουμε υπερήφανοι που τον γνωρίσαμε και συνεργαστήκαμε. Να είναι καλά οι δικοί του να τον θυμούνται. Εμείς δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ…”