Το Πράσινο Κίνημα για όλα τα σοβαρά ζητήματα που απασχολούν τη Θεσσαλονίκη

Δήμος Ιλίου: Αιτήσεις εγγραφής στο Κοινωνικό Φροντιστήριο δήμου Ιλίου
17 Σεπτεμβρίου 2021
Πράσινο Κίνημα: Θετικές οι αποφάσεις της EUMED 9 για Τουρκία και μέλλον της Μεσογείου
19 Σεπτεμβρίου 2021
Show all

Το Πράσινο Κίνημα για όλα τα σοβαρά ζητήματα που απασχολούν τη Θεσσαλονίκη

Συνάντηση εκπροσώπων του κόμματος με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Πέτρο Λεκάκη
Το Πράσινο Κίνημα για όλα τα σοβαρά ζητήματα που απασχολούν τη Θεσσαλονίκη

 Μία ακόμη πολύ χρήσιμη συνάντηση πραγματοποίησε το Πράσινο Κίνημα στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της περιοδείας του κόμματος στη Συμπρωτεύουσα με αφορμή την διεξαγωγή της ΔΕΘ.
 Η επόμενη “στάση” για το κλιμάκιο του Πράσινου Κινήματος που αποτελείτο από τον Συμπρόεδρο του κόμματος Κώστας Καλογράνη, τον Πρόεδρο του Πράσινου Ιδρύματος Νίκο Παπαδάκη και τον Εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος Νίκο Καραμπάση ήταν το δημαρχείο Θεσσαλονίκης. Εκεί συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης Πέτρο Λεκάκη με τον όποιο συζήτησαν για όλα τα σημαντικά θέματα που απασχολούν την πόλη.
 Πιο συγκεκριμένα, οι τέσσερις άνδρες αναφέρθηκαν στα θέματα που σχετίζονται με την διαχείριση των απορριμμάτων και γενικότερα τα περιβαλλοντικά ζητήματα της Θεσσαλονίκης. Από την πλευρά τους τα στελέχη του Πράσινου Κινήματος ανέπτυξαν τις πράσινες πολιτικές που υπερασπίζεται το κόμμα και ανέπτυξαν τα θέματα της πράσινης ατζέντας. Επίσης, ενημερώθηκαν για τις εξελίξεις γύρω από την κατασκευή του Μετρό και για την πιθανότητα σύνδεσης με γραμμή του Τραμ, του κέντρου της πόλης με το αεροδρόμιο. Εκτενής αναφορά έγινε στα κυκλοφοριακά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Θεσσαλονίκη, ιδίως στο κέντρο, και τέθηκαν τα θέματα της βιώσιμης κινητικότητας. 

 Ο Συμπρόεδρος του Πράσινου Κινήματος Κώστας Καλογράνης δήλωσε μετά τη συνάντηση: “Ολοκληρώνοντας τον κύκλο των συναντήσεων του Πράσινου Κινήματος στη Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή μπορούμε να πούμε πως είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τις συζητήσεις που είχαμε με αιρετούς και φορείς του νομού. Σήμερα, συναντηθήκαμε με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης και είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για όλα τα σοβαρά θέματα που απασχολούν την πόλη και να θέσουμε τις πράσινες πολιτικές σε πρώτο πλάνο. Το Πράσινο Κίνημα θα συνεχίσει αυτές τις συναντήσεις και το επόμενο διάστημα.”