Το Πράσινο Κίνημα στη μάχη για να «αδειάσουν όλα τα κλουβιά» (photos)

Σάλος με τη δημαρχίνα που πρωταγωνιστεί σε ταινίες πορνό (φωτο)
3 Οκτωβρίου 2022
ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ: Τα ζώα είναι ισότιμος συγκάτοικός μας στον πλανήτη
4 Οκτωβρίου 2022
Show all

Το Πράσινο Κίνημα στη μάχη για να «αδειάσουν όλα τα κλουβιά» (photos)

Το Πράσινο Κίνημα στη μάχη για να «αδειάσουν όλα τα κλουβιά» (photos)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022 η “Ημέρα Υιοθεσίας Σκύλου – Γάτας και Μπαζάρ» στην πόλη της Μεταμόρφωσης
Μία δράση που υλοποιήθηκε για πρώτη φορά στην περιοχή, με την στήριξη του Πράσινου Κινήματος, σε μία προσπάθεια να βρουν μία οικογένεια όλα τα ζώα!
Στον υπαίθριο χώρο του Μνημείου Ηρώων του Δήμου Μεταμόρφωσης (σκεπαστό Αττικής Οδού), μικροί και μεγάλοι ήρθαν σε επαφή με δεκάδες αδέσποτα σκυλιά και γάτες, άριστης φυσικής κατάστασης, διάφορων ηλικιών, κοινωνικοποιημένα και πολύ φιλικά.
Την εκδήλωση διοργάνωσαν ο Φιλοζωικός σύλλογος FORGOTTEN STRAYS (Ξεχασμένα Αδέσποτα) μαζί με την Eco-Librium και τους εθελοντές της ομάδας Αδέσποτα Μεταμόρφωσης και ήταν αφιερωμένη στην αυριανή Παγκόσμια Μέρα των Ζώων (4/10).
Στον χώρο παραβρέθηκαν 12 Φιλοζωικοί Σύλλογοι από όλη τηn Αττική και πολλοί εθελοντές φιλόζωοι.
Οι πολίτες που προσήλθαν μαζικά ενημερώθηκαν για τις διαδικασίες της υπεύθυνης υιοθεσίας από τα μέλη των φιλοζωικών αλλά και από τα στελέχη του Πράσινου Κινήματος, με επικεφαλής τον Συμπρόεδρο του κόμματος Κώστα Καλογράνη. Επίσης, από το Πράσινο Κίνημα παραβρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας του κόμματος Λάμπρος Σπάθης, ο υπεύθυνος Οργανωτικού Άγγελος Νταβίας, το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Δημήτρης Λέρτας και ρόλο συντονιστή είχε το μέλος του Βόρειου Τομέα και Μεταμορφωσιώτης Χρήστος Κοκολιός.
Η παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αθηνών, κας Λουκίας Κεφαλογιάννη ήταν καταλυτική, καθώς συνοδευόμενη από τον Συμπρόεδρο του Πράσινου Κινήματος επισκέφτηκε όλους τους χώρους της έκθεσης και μίλησε με τους ανθρώπους των φιλοζωικών για τα σοβαρά ζητήματα που τους απασχολούν. Η Αντιπεριφερειάρχης δεσμεύτηκε σε συνεργασία με το Πράσινο Κίνημα και την περιφερειακή παράταξη του κόμματος “Αττική πράσινη Περιφέρεια” να τα προωθήσει στην Περιφέρεια Αττικής.
Επίσης, ουσιαστική ήταν η παρουσία των υποψηφίων δημάρχων Μεταμόρφωσης και Ηρακλείου Αττικής κ.κ. Σάββα Νάνου και Γιώργου Παπαδημητρίου, αντίστοιχα, οι οποίοι είναι άκρως ευαισθητοποιημένοι και έχουν συγκεκριμένες προτάσεις για αυτά τα θέματα.
Τα περισσότερα συγχαρητήρια φυσικά ανήκουν στην ψυχή της εκδήλωσης Μάριο Παπαδημητρίου για όλη τη διοργάνωση, η οποία όπως είναι λογικό σύντομα θα επαναληφθεί.

Στο μήνυμά του ο Συμπρόεδρος του Πράσινου Κινήματος Κώστας Καλογράνης ανέφερε: “Προσπαθούμε να δώσουμε μέσα από πράξεις μία ευκαιρία στα αδέσποτα ζώα να γνωρίσουν την όμορφη πλευρά της ζωής, να νοιώσουν το χάδι και την αγάπη μιας οικογένειας.
Στόχος και αυτή της δράσης ήταν η ευαισθητοποίηση της κοινωνίας και η προώθηση της υιοθεσίας των αδέσποτων ζώων και όπως έχει δείξει το παρελθόν, τα αποτελέσματα σε κάθε αντίστοιχη δράση είναι παραπάνω από εντυπωσιακά.
Θέλω να πως πως για την ευζωία των αδέσποτων φίλων μας και για να «αδειάσουν όλα τα κλουβιά» ας προσπαθήσουμε ως υπεύθυνοι και ευσυνείδητοι κηδεμόνες να στειρώνουμε και να πιστοποιούμε τα δικά μας ζώα συντροφιάς. Επίσης, θέλω να συγχαρώ τις φιλοζωικές για το απίστευτο έργο που κάνουν. Πρέπει να σταθούμε δίπλα τους και να τους βοηθήσουμε. Το πράσινο Κίνημα θα συνεχίσει σε αυτήν την κατεύθυνση. Ήταν πραγματικά συγκινητική η ανταπόκριση στην εκδήλωση της Μεταμόρφωσης και θα την επαναλάβουμε.”

Go Green με το ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ
Παίρνουμε Θέση—Η Πολιτική στην Πράξη