Το ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ για την Ελληνο-Γαλλική συμφωνία

Τηλεδιάσκεψη του Γ. Πατούλη με τους 422 συμβασιούχους ΙΔΟΧ
7 Οκτωβρίου 2021
Αναιμική αύξηση των ΚΑΠ και πλεονάσματα 146 εκ. ευρώ προβλέπει o προϋπολογισμός για την Αυτοδιοίκηση
8 Οκτωβρίου 2021
Show all

Το ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ για την Ελληνο-Γαλλική συμφωνία

Δήλωση του Εκπροσώπου Τύπου Νίκου Καραμπάση
Το ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ για την Ελληνο-Γαλλική συμφωνία

Με αφορμή τη σημερινή συζήτηση στην ολομέλεια της βουλής για την κύρωση της Ελληνο-Γαλλικής αμυντικής συμφωνίας ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ Νίκος Καραμπάσης προέβη στην εξής δήλωση:

«Η συμφωνία είναι επωφελής για τα εθνικά μας συμφέροντα και το ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ θα την υπερψήφιζε επι της αρχής στη βουλή. Κυρίως γιατί αναδεικνύει την πορεία που οφείλει η Ευρωπαϊκή Ένωση άμεσα να χαράξει προς την ομοσπονδοποίηση της, που φυσικά σημαίνει ενιαία αμυντική και εξωτερική πολιτική.
Το ισλαμοφασιστικό καθεστώς της Άγκυρας που υπό τις θωπείες κυνικών «επαγγελματιών της διεθνούς πολιτικής σκηνής» έχει αποθρασυνθεί, πρέπει να καταρρεύσει. Και στη θέση του ο δημοκρατικός λαός της Τουρκίας να αναδείξει μια ηγεσία που όλοι μαζί θα μετατρέψουμε τη Μεσόγειο και το Αιγαίο σε θάλασσες συνεργασίας, συναδέλφωσής και ευημερίας.
Μέχρι τότε, η συμφωνία αυτή που έφερε η κυβέρνηση στη βουλή – που προφανώς θα μπορούσε να ήταν και καλύτερη – συμβάλει στην εδραίωση της ειρήνης και εγγυάται την ασφάλεια της χώρας μας».