ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ ΣΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ: Ισχυρή παρουσία σε όλη την Ελλάδα

Και η Μ. Ακαμιωτάκη στηρίζει Χρήστο Ρούσσα για δήμαρχο Φυλής
30 Σεπτεμβρίου 2023
«Τολμώ Μαζί» με το δήμαρχο Φαιστού για τον πρωτογενή τομέα.
1 Οκτωβρίου 2023
Show all

ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ ΣΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ: Ισχυρή παρουσία σε όλη την Ελλάδα

ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ ΣΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ: Ισχυρή παρουσία σε όλη την Ελλάδα.

Ισχυρή είναι η παρουσία που έχει το ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ, στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Μέλη και φίλοι του κόμματος συμμετέχουν στις παρατάξεις που στηρίζει το ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ τόσο στις Περιφερειακές εκλογές, όσο και στις Δημοτικές εκλογές.

Το ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ, με ολοκληρωμένες και τεχνοκρατικά δομημένες προτάσεις για την αυτοδιοίκηση, έχει επιλέξει να στηρίξει πρόσωπα και παρατάξεις με καθαρά αυτοδιοικητικά κριτήρια. Καλούμε τα μέλη, τους φίλους και τους και γενικά τους ψηφοφόρους του Πράσινου Κινήματος να στηρίξουν και να ψηφίσουν τις επιλογές μας σε Περιφέρειες και Δήμους. Γιατί είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει ισχυρό «πράσινο» πρόσημο στην επόμενη αυτόδιοικητική περίοδο

Το ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ στηρίζει τους εξής:  

ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Στην ΑΤΤΙΚΗ την παράταξη που είναι επικεφαλής ο Νίκος Χαρδαλιάς

Στο ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ, την παράταξη που είναι επικεφαλής ο Κωνσταντίνος Μουτζούρης, και τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους Παναγιώτη (Πάνο) Λαντούρη και Μαρία Μπεναρδή.

Στην ΗΠΕΙΡΟ, την παράταξη που είναι επικεφαλής ο Λάμπρος Γεωργόπουλος

Στη ΘΕΣΣΑΛΙΑ, την παράταξη που είναι επικεφαλής ο Δημήτρης Κουρέτας, και την υποψήφια περιφερειακή σύμβουλο Ειρήνη Βούλγαρη.

Στην ΚΡΗΤΗ, την παράταξη που είναι επικεφαλής ο Σταύρος Αρναουτάκης και τον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο Γιάννη Αναστασάκη

Στο ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ, την παράταξη που είναι επικεφαλής ο Νικηφόρος Παπανικόλας και τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους   Αντώνη Γάκη και Ανδρέα Πράσινο.

Στην ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, την παράταξη που είναι επικεφαλής η Δήμητρα Λυμπεροπούλου και τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους  Παναγιώτη Γραμματικάκη, Δημήτρη Δρούλια, Άρτεμις Κυριακού, Σοφία Αγγέλαινα , Κυριακή (Κίκα) Παρδάκη, Νίκος Σαράντης και Θεόδωρος Κριεκούκης

Στην ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ, την παράταξη που είναι επικεφαλής ο Λουκάς Αποστολίδης και τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους  Γιάννη Θεοδώρου και Ελένη Καρκαλή

Στη ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, τον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο Στέφανο Κωτσίδη που συμμετέχει στην παράταξη που είναι επικεφαλής ο Γιώργος Αμανατίδης

Στην ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – ΘΡΑΚΗ , τον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο Αργύρη Προμοίρα που συμμετέχει στην παράταξη που είναι επικεφαλής ο Χριστόδουλος Τοψίδης.

ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ : Την παράταξη που είναι επικεφαλής ο Κώστας Ζαχαριάδης και την υποψήφια δημοτική σύμβουλο Μαρία Παπαχαραλάμπους.

ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Την παράταξη που είναι επικεφαλής ο νυν δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας και την υποψήφια δημοτική σύμβουλο Άννα  Ίνγκα Αβραμίδου. Επίσης τους υποψηφίους κοινοτικούς συμβούλους, Ραφαηλία Αλεξίου και Δημήτρη Σούρβαλη.

ΔΗΜΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Την παράταξη που είναι επικεφαλής ο νυν δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης.

ΔΗΜΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ: Την παράταξη που είναι επικεφαλής ο νυν δήμαρχος και πρόεδρος της ΚΕΔΕ Λάζαρος Κυρίζογλου.

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: Την παράταξη που είναι επικεφαλής ο πρώην δήμαρχος, Γιάννης Σταθόπουλος και τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους Χρήστο Λογκαράκη και Τερψιχόρη Γκιόκα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ: Την παράταξη που είναι επικεφαλής ο νυν δήμαρχος Σταύρος Τσίρμπας και τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους Δημήτρη Ζαλαγκούδη και Εμμανουήλ Σίμο.

ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΣΠΑΤΑ: Την υποψήφια δημοτική σύμβουλο Γεωργία (Γωγώ) Αραβανή, που συμμετέχει στην παράταξη με υποψήφιο δήμαρχο τον Δημήτρη Μάρκου

ΔΗΜΟΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ: Την παράταξη που είναι επικεφαλής ο υποψήφιος Δήμαρχος Ιωάννης Ηλίας.

ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ: Την παράταξη που είναι επικεφαλής ο νυν δήμαρχος Σπύρος Βρεττός και τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους Γιάννη Καλάργαλη και Οδυσσέα Καμπόλη. Επίσης τον τοπικό σύμβουλο Γρηγόρη Καλέση.

ΒΑΡΗ ΒΟΥΛΑ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ : Την παράταξη που είναι επικεφαλής ο υποψήφιος Δήμαρχος Δημήτρης Δαβάκης και τις υποψήφιες δημοτικές συμβούλους  Ευθαλία Ασλανίδου Λιγούρα και Ιωάννα – Νικολίτσα Δόνγκα

ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ : Την παράταξη που είναι επικεφαλής ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Παπαπέτρου και την υποψήφια δημοτική σύμβουλο Ιωάννα Καρβέλη.

ΔΗΜΟΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ: Την παράταξη που είναι επικεφαλής ο νυν δήμαρχος Γιώργος Μαχειμάρης και την υποψήφια δημοτική σύμβουλο Σπυριδούλα Κόκκαλη

ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ: Την παράταξη που είναι επικεφαλής ο υποψήφιος δήμαρχος Μίλτος Μπαντής

ΔΗΜΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: Την παράταξη που είναι επικεφαλής ο νυν δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου και την υποψήφια δημοτική σύμβουλο Γεωργία Βαμβακερού.

ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ: Την παράταξη που είναι επικεφαλής ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Καρυστινός και τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Γιάννη Κουσουλό.

ΔΗΜΟΣ ΕΥΟΣΜΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ: Την παράταξη που είναι επικεφαλής η υποψήφια δήμαρχος Μαρία Μανούκα

ΔΗΜΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ: Την παράταξη που είναι επικεφαλής ο υποψήφιος δήμαρχος Χρήστος Χρηστάκης

ΔΗΜΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Την παράταξη που είναι επικεφαλής ο νυν δήμαρχος Νικήτας Αρετάκης και τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Άγγελο Τετράδη.

ΔΗΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ: Την παράταξη που είναι επικεφαλής ο νυν δήμαρχος Βασίλης Θώδας

ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ: Την παράταξη που είναι επικεφαλής ο υποψήφιος δήμαρχος Αλέξης Καλοκαιρινός και την υποψήφια δημοτική σύμβουλο Καλλιόπη (Κάλλια)  Μαρκατάτου – Τσίχλα

ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ: Την παράταξη που είναι επικεφαλής ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Παπαδημητρίου και τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Αναστάσιο Γιαννακάκη.

ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: Την παράταξη που είναι επικεφαλής ο νυν δήμαρχος, Γιώργος Χατζηδάκης

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: Την παράταξη που είναι επικεφαλής ο νυν δήμαρχος Δημήτρης Κάρναβος

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ: Την παράταξη που είναι επικεφαλής ο υποψήφιος δήμαρχος Χρήστος Βάρδας και τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Καρανταίδη.

ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ: Την παράταξη που είναι επικεφαλής ο νυν δήμαρχος Χρήστος Βοσκόπουλος και τους υποψηφιους δημοτικούς συμβούλους Γιάννης Τζιροζίδης,  Γιώργος Γουρζουλίδης, Γιώργος Λειβαδίτης και Μιχάλης Γρύλλης.

ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ Την παράταξη που είναι επικεφαλής ο υποψήφιος δήμαρχος Αναστάσιος Μύτογλου και τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο, Γιώργο Τεκελή

ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ: Την παράταξη που είναι επικεφαλής ο νυν δήμαρχος Λάζαρος Μαλούτας και την υποψήφια δημοτική σύμβουλο Διαμάντω Βογδοπούλου.

ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ: Την παράταξη που είναι επικεφαλής ο υποψήφιος δήμαρχος Δημήτρης Πρωτόπαππας 

ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ: Την παράταξη που είναι επικεφαλής ο νυν δήμαρχος Νίκος Χρουσαλάς.

ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ ΠΕΥΚΗΣ: Την παράταξη που είναι επικεφαλής ο υποψήφιος Δήμαρχος Μάριος Ψυχάλης.

ΔΗΜΟΣ ΜΑΝΔΡΑΣ ΕΙΔΥΛΕΙΑΣ: Την παράταξη που είναι επικεφαλής ο υποψήφιος δήμαρχος Αρμόδιος Δρίκος

ΔΗΜΟΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: Την παράταξη που είναι επικεφαλής ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Καραπάνος και την υποψήφια δημοτική σύμβουλο Αλεξάνδρα Τρασιά.

ΔΗΜΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ: Την παράταξη που είναι επικεφαλής ο υποψήφιος δήμαρχος Βασίλης Καραβάκος και τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Λευτέρη Αστερή.

ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ: Την παράταξη που είναι επικεφαλής ο υποψήφιος δήμαρχος Παναγιώτης Μανούρης

ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ: Την παράταξη που είναι επικεφαλής η υποψήφια δήμαρχος Κλαίρη Δεληγιάννη και την υποψήφια δημοτική σύμβουλο Μαρία Γελεγένη

ΝΟΤΙΟ ΠΗΛΙΟ: Την παράταξη που είναι επικεφαλής ο υποψήφιος δήμαρχος Κωνσταντίνος Χαλέβας

ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ: Την παράταξη που είναι επικεφαλής ο νυν Δήμαρχος, Ιωάννης Φωστηρόπουλος.

ΔΗΜΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: Την παράταξη που είναι επικεφαλής ο νυν δήμαρχος, Στέφανος Βλάχος και τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο  Κωνσταντίνο Σουρβίνο

ΔΗΜΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ: Την παράταξη που είναι επικεφαλής ο νυν δήμαρχος Ευάγγελος Μπουρνούς και τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους Σπυρίδων Λουκατο, Χρήστο Τσεμπέρη, Σάββα Αραπκιλή.

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: Την υποψήφια σύμβουλο Δημοτικής Κοινότητας Ιαλυσού, Κυριακή Στεφανίδη, η οποία συμμετέχει στην παράταξη του υποψηφίου δημάρχου Αλέξανδρου Κολιάδη

ΔΗΜΟ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ: Την παράταξη που είναι επικεφαλής ο υποψήφιος δήμαρχος Σπήλιος Τσιγάρας και τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Δημήτρη Δελιτζιά, .

ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΣ: Την παράταξη που είναι επικεφαλής η υποψήφια δήμαρχος Χάιδω Παναγιωτοπούλου.

ΔΗΜΟ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ -ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ: Την παράταξη που είναι επικεφαλής ο υποψήφιος δήμαρχος Στεφανος Γατσούλης και τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους Ιερόθεο Δέσκο και Σταύρος Καβάγιας.

ΔΗΜΟ ΦΥΛΗΣ: Την παράταξη που είναι επικεφαλής ο υποψήφιος δήμαρχος Χρήστος Ρούσας

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: Την παράταξη που είναι επικεφαλής η υποψήφια δήμαρχος Κρίστη Αγαπητού και την υποψήφια δημοτική σύμβουλο Μαρία Τσαπέπα.

ΔΗΜΟΣ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ: Την παράταξη που είναι επικεφαλής ο υποψήφιος Δήμαρχος, Άρης Πανόπουλος.