Τ. Θεοδωρικάκος: Τη Δευτέρα το ν/σ του ΥΠΕΣ για τα ηλεκτρικά, ηλεκτροκίνητα και υβριδικά οχήματα

Καρδίτσα: Αρχίζουν οι εργασίες για το νέο Δημαρχείο
12 Φεβρουαρίου 2020
Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών εξελέγη ο Απόστολος Τζιτζικώστας
12 Φεβρουαρίου 2020
Show all

Τ. Θεοδωρικάκος: Τη Δευτέρα το ν/σ του ΥΠΕΣ για τα ηλεκτρικά, ηλεκτροκίνητα και υβριδικά οχήματα

Νομοσχέδιο με το οποίο Κράτος και Αυτοδιοίκηση θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράζουν ηλεκτρικά, ηλεκτροκίνητα και υβριδικά οχήματα καταθέτει τη Δευτέρα το υπουργείο Εσωτερικών, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών Τ. Θεοδωρικάκος, στην παρουσίαση των ηλεκτρονικών οχημάτων της Αutomotive Solutions που πραγματοποιήθηκε στον περιβάλλοντα χώρο του Ζαππείου Μεγάρου.

«Tη Δευτέρα κάνουμε πράξη κάτι που είναι αυτονόητο για την προστασία του περιβάλλοντος και την εξυπηρέτηση όλων. Καταθέτουμε ως Υπουργείο Εσωτερικών το νομοσχέδιο με το οποίο πλέον το Κράτος και η Αυτοδιοίκηση έχουν τη δυνατότητα να αγοράζουν ηλεκτρικά, ηλεκτροκίνητα και υβριδικά οχήματα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωρικάκος συμπληρώνοντας πως «είναι μια αναγκαία καινοτομία, η οποία έχει γίνει πράξη σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες και πολύ σύντομα θα ναι πράξη και στη δική μας χώρα».

«Η παρουσία μου στην έκθεση είναι συμβολική, όλες οι σχετικές προμήθειες θα γίνουν με όλους τους νόμιμους τρόπους, διαγωνισμούς, ενισχύουμε την υγιή επιχειρηματικότητα και τον ανταγωνισμό όταν είναι για το καλό του περιβάλλοντος και της εξυπηρέτησης των πολιτών», προσέθεσε ο υπουργός Εσωτερικών.