Υγειονομικό υλικό παρέδωσε ο Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας στο «Θεαγένειο»

Από σήμερα οι αιτήσεις για τη «Σχολή Γονέων Αττικής» και την εξ αποστάσεως εκπαίδευση
23 Απριλίου 2020
Η δημοσιονομική ώθηση της κυβέρνησης θα είναι το κλειδί για την αποφυγή οικονομικής ύφεσης, εν μέσω και μετά την πανδημία
23 Απριλίου 2020
Show all

Υγειονομικό υλικό παρέδωσε ο Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας στο «Θεαγένειο»

Υγειονομικό υλικό και συγκεκριμένα τριάντα χιλιάδες γάντια, πενήντα στολές μιας χρήσης, οκτώ χιλιάδες μάσκες, χίλια διακόσια αντισηπτικά και επτακόσια είκοσι κρεμοσάπουνα παρέδωσε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Θεαγένειο».
Ο κ. Τζιτζικώστας ευχαρίστησε τη διοίκηση και το υγειονομικό προσωπικό του νοσοκομείου για την προσπάθεια που κάνουν με μεγάλη αυταπάρνηση, τονίζοντας πως «αποδείξαμε σε αυτή την κρίση ότι η Ελλάδα έχει άξιο υγειονομικό προσωπικό και ένα σύστημα υγείας που αντέχει». Ανέφερε ακόμη ότι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, από την πρώτη στιγμή και με όλα τα μέσα που διαθέτει, προσπάθησε να στηρίξει την προσπάθεια που κάνουν οι άνθρωποι της υγείας και γι’ αυτό τον λόγο φρόντισε να προμηθευτεί και να διαθέσει υγειονομικό υλικό και είδη ατομικής προστασίας.
Από την πλευρά της, η διοικήτρια του «Θεαγενείου» Ευαγγελία Κουρτέλη- Ξουρή επισήμανε ότι το υγειονομικό προσωπικό εκπαιδεύεται διαρκώς για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να συμπεριφέρεται λόγω του κορονοϊού, διαβεβαίωσε ότι τηρούνται οι ειδικοί αλγόριθμοι συμπεριφοράς και ανέφερε ότι «κανένα περιστατικό δεν έχει παρεισφρήσει στο νοσοκομείο».