ΥΠΕΣ- Κινητικότητα: Μέχρι σήμερα το μεσημέρι η ανακοίνωση των επιλεγέντων υπαλλήλων από τους φορείς υποδοχής

Δέσμευση του ΥΠΕΣ στο ΕΕΑ για παράταση του χρόνου μισθώσεων δημόσιων και δημοτικών κοινόχρηστων χώρων
4 Φεβρουαρίου 2021
Διαδικτυακό Erasmus για υπαλλήλους δημοσίου, δήμων και περιφερειών – Προϋποθέσεις συμμετοχής και αιτήσεις
4 Φεβρουαρίου 2021
Show all

ΥΠΕΣ- Κινητικότητα: Μέχρι σήμερα το μεσημέρι η ανακοίνωση των επιλεγέντων υπαλλήλων από τους φορείς υποδοχής

Με κατεπείγουσα χθεσινή εγκύκλιο το υπουργείο Εσωτερικών και με προθεσμία μέχρι στις 14.00 το μεσημέρι της Πέμπτης ζητά από όλους τους φορείς του Δημόσιου Τομέα και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, οι οποίοι είναι φορείς υποδοχής υπαλλήλων στον εν εξελίξει Κύκλο Κινητικότητας να ενημερώσουν τις αιτήσεις των υποψηφίων στην σχετική εφαρμογή με τους επιλεγέντες υπαλλήλους ανά θέση καθώς και τη σειρά κατάταξης αυτών.

Συγκεκριμένα το υπουργείο Εσωτερικών ζητά:

« Δεδομένου ότι στις 31/1/2021 ολοκληρώθηκε η αξιολόγηση των αιτήσεων από τα αρμόδια τριμελή όργανα αξιολόγησης, οι χρήστες με ρόλο “Υπηρεσία Κινητικότητας Φορέα Υποδοχής” θα πρέπει να ενημερώσουν τις αιτήσεις των υποψηφίων στην σχετική εφαρμογή της Κινητικότητας.

Συγκεκριμένα, οι χρήστες με ρόλο “Υπηρεσία Κινητικότητας Φορέα Υποδοχής” καλούνται άμεσα και το αργότερο έως αύριο, Πέμπτη, 4/2/2021, και ώρα 14.00, να ενημερώσουν την εφαρμογή με τους επιλεγέντες Υπαλλήλους ανά θέση καθώς και τη σειρά κατάταξης αυτών.

Ειδικότερα, θα επιλέξουν “Αιτήσεις”, οπότε και θα εμφανίζονται όλοι οι υποψήφιοι για κάθε θέση. Για κάθε υποψήφιο θα επιλέξουν “Ενημέρωση” και θα συμπληρώσουν το πεδίο “Αποδοχή” με “ΝΑΙ” ή “ΟΧΙ”, ανάλογα με το εάν επιλέγεται για τη θέση ο υποψήφιος, καθώς επίσης και τη σειρά κατάταξης για όσους έχουν “ΝΑΙ”, τυχόν παρατηρήσεις και “Ενημέρωση”.

Η ως άνω καταχώριση θα γίνει σύμφωνα με τα αναφερόμενα στο σχετικό Πρακτικό επιλογής του αρμόδιου τριμελούς οργάνου αξιολόγησης.

Εξυπακούεται ότι όσοι Φορείς δεν έχουν ακόμα ενημέρωση για το εάν ο επιλεγείς Υπάλληλος τελικά αποδέχεται τη θέση, θα αναφέρουν την πληροφορία αυτή στο σχετικό πεδίο των παρατηρήσεων.

Η Διεύθυνση Προσωπικού Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Υπουργείου Εσωτερικών παρακαλείται να κοινοποιήσει αυθημερόν την παρούσα Εγκύκλιο στους ΟΤΑ Α’ και Β’ βαθμού, καθώς και στα ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ αυτών.(…) ».