Υποψήφια για τον Δήμο Θέρμης η Άννα Τσιφτελίδου

Μονεμβασιά: Ολοκληρώθηκε η ανακαίνιση του Παλαιού Δημοτικού Σχολείου Χάρακα
8 Αυγούστου 2023
Δήμος Σπάτων-Αρτέμιδας: “Ο πρώτος βρεφικός σταθμός για την Αρτέμιδα είναι γεγονός”
8 Αυγούστου 2023
Show all

Υποψήφια για τον Δήμο Θέρμης η Άννα Τσιφτελίδου

Υποψήφια για τον Δήμο Θέρμης η Άννα Τσιφτελίδου

Την υποψηφιότητά της για τον Δήμο Θέρμης στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου ανακοινώνει η Άννα Τσιφτελίδου, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Παρέμβαση Πολιτών Δήμου Θέρμης».
Στο κείμενο, με το οποίο γνωστοποιεί και επισήμως την εκ νέου υποψηφιότητά της, η Άννα Τσιφτελίδου κάνει έναν απολογισμό της δράσης και των παρεμβάσεων της παράταξης κατά τη διάρκεια της αυτοδιοικητικής θητείας που ολοκληρώνεται και παράλληλα αναφέρεται στους λόγους για τους οποίους διεκδικεί, για μια ακόμη φορά, την ψήφο των δημοτών.

«Η υποστήριξή σας το 2019 – πραγματικά ανεκτίμητη – έφερε την παράταξή μας στη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μια θέση κρίσιμη και εξαιρετικά χρήσιμη. Με υπευθυνότητα όλα αυτά τα χρόνια, αναδείξαμε τα προβλήματα, στηλιτεύσαμε τα κακώς κείμενα, διεκδικήσαμε, προτείναμε λύσεις, ταρακουνήσαμε τη διοίκηση και πείσαμε για την ορθότητα των αιτημάτων μας», τονίζει μεταξύ άλλων η Άννα Τσιφτελίδου απευθυνόμενη στις δημότισσες και στους δημότες.
«Μας είδατε στα δημοτικά συμβούλια, διαβάσατε στις τοποθετήσεις μας τις θέσεις μας για αυτά που ορίζουν το “σήμερα” αλλά και για όσα καθορίζουν το “αύριο”. Συμφωνήσαμε όταν έπρεπε, υψώσαμε τη φωνή μας όπου χρειάστηκε, βγήκαμε στους δρόμους όταν ήταν απαραίτητο. Όλα αυτά με έναν και μόνο προσανατολισμό, μία και μοναδική πυξίδα: το καλό του Δήμου μας», προσθέτει.
«Το κυριότερο, όμως, μετά την εκλογική αναμέτρηση του 2019», εξηγεί η υποψήφια δήμαρχος, «είναι ότι η σχέση μας έγινε ουσιαστική. Την ώρα που στον Δήμο μας έπεφταν γέφυρες, εμείς χτίζαμε γέφυρες εμπιστοσύνης. Είχαμε συνεχή επικοινωνία και αμεσότητα! Στα προβλήματα, αλλά και στις χαρές».

«Δεν είμαστε όλοι ίδιοι»

Αναφερόμενη στο διακύβευμα των επικείμενων εκλογών, επισημαίνει ότι είναι ιδιαίτερα σημαντικό.

«Είναι σοβαρό το ζήτημα της πάλης με τις παλιές νοοτροπίες, το κίνητρο και οι αρχές με τις οποίες επιλέγει κανείς να ασχοληθεί με τα ζητήματα και να τα επιλύσει, της ισοτιμίας των δημοτών και των οικισμών, του κοινοτισμού, της αξιοποίησης των δημόσιων χώρων, του εκσυγχρονισμού έναντι του ευκαιριακού. Η τοπική αυτοδιοίκηση, βασικός πυλώνας ανάπτυξης της χώρας μας θα προχωρήσει, μόνο όταν αλλάξει το αναχρονιστικό μοντέλο διοίκησης που οι παλιοί δήμαρχοι αναπαράγουν. Η μάχη, σήμερα, δεν είναι για το ποιος θα είναι ο αυριανός δήμαρχος, αλλά κάτι πολύ πιο σπουδαίο και σημαντικό για την κοινωνία μας», υπογραμμίζει.

Τέλος, αναφέρεται στην ομάδα των υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων που απαρτίζουν τον συνδυασμό και καταλήγει: «με άξιους και ικανούς υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους, με περισσότερη γνώση, εμπειρία, με πρόγραμμα με σαφείς προτεραιότητες και προπαντός με δημιουργική διάθεση, με ρεαλιστικό όραμα αλλά και με όνειρα, κοιτάζοντάς σας στα μάτια, σας δηλώνω ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι και ζητώ την ψήφο σας! Με τόλμη και με αποφασιστικότητα να προχωρήσουμε μαζί, παντού, για όλους!».

Η ανάρτηση της Άννας Τσιφτελίδου εδώ:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100008316815439