Υποψήφιος για την ΠΕΔΑ ο δήμαρχος Γαλατσίου (ηχητικό)

Λάρισα: Περισσότερο πράσινο στην πλατεία Εργατικής Πρωτομαγιάς
15 Οκτωβρίου 2019
Υποψήφιος για την προεδρία της ΚΕΔΕ ο δήμαρχος Τρικκαίων
17 Οκτωβρίου 2019
Show all

Υποψήφιος για την ΠΕΔΑ ο δήμαρχος Γαλατσίου (ηχητικό)

Ραδιοφωνική συνέντευξη του Γιώργου Μαρκόπουλου στον Επικοινωνία 94FM

Την υποψηφιότητά του για την προεδρία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής ανακοίνωσε ο δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκλειστικά στον Επικοινωνία 94FM και τις «Δημοτικές Διαπλοκές».
«Πριν από 40 μέρες περίπου ξεκινήσαμε μία δυνατή ομάδα αυτοδιοικητικών με στόχο τη διοίκηση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής, και αυτή η ομάδα μου πρότεινε να ηγηθώ της προσπάθειας. Το ανακοινώνω πρώτα σε εσάς εδώ, ότι θα είμαι υποψήφιος για την προεδρία της ΠΕΔΑ. Η ομάδα αυτή θα κατεβάσει ψηφοδέλτιο στην ΠΕΔΑ», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Μαρκόπουλος.
Ο ίδιος σχολιάζοντας την «ομογάλακτη» υποψηφιότητα του δημάρχου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης Γρηγόρη Κωνσταντέλλου υποστήριξε ότι είναι καλό να υπάρχουν αρκετές υποψηφιότητες για τα συνδικαλιστικά όργανα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
«Ο Γρηγόρης ο Κωνσταντέλλος είναι ένας πολύ αξιόλογος συνάδελφος. Όλοι έχουμε τις φιλοδοξίες μας. Θα ήθελα να είμαστε σε ένα ψηφοδέλτιο. Δεν θεωρώ ότι υπάρχει λόγος να έχουμε κομματική κηδεμονία», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Μαρκόπουλος.
Αναφερόμενος στην απερχόμενη διοίκηση της ΠΕΔΑ, ο δήμαρχος Γαλατσίου επισήμανε πως ο καθένας έβαλε το δικό του λιθαράκι σε μια πολύ δύσκολο περίοδο για τη Χώρα και την Αυτοδιοίκηση και χαρακτήρισε πετυχημένη την προεδρία του Γιώργου Ιωακειμίδη, ενώ ως βασικούς στόχους για την επόμενη θητεία έθεσε τη διαχείριση των απορριμμάτων και την καθημερινότητα.
Τέλος, μιλώντας για τα του οίκου του στο Δήμο Γαλατσίου, ο Γ. Μαρκόπουλος δήλωσε ότι δεν περίμενε τόσο άνετη επανεκλογή, κάτι που τον γεμίζει με ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη για την τρέχουσα θητεία. «Τα πόδια μου ζυγίζουν 100 κιλά το καθένα. Δεν υπάρχει πλέον καμία δικαιολογία. Πρέπει πλέον να δημιουργήσουμε για την πόλη μας και όχι να λύνουμε προβλήματα, όπως καναμε στην πρώτη θητεία μας. Και αυτό είναι πιο δύσκολο…», κατέληξε ο Γιώργος Μαρκόπουλος.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Γιώργου Μαρκόπουλου στο παρακάτω link:
https://www.mixcloud.com/94fm/ο-γιώργος-μαρκόπουλος-στον-940-για-την-υποψηφιότητά-του-στην-πεδα/