Υποψήφιος Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης ο αντιπεριφερειάρχης Έβρου

ΔΥΟ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΙΚΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ
27 Ιουνίου 2023
ΒΟΛΟΣ: Ο Παπαπέτρου μεγάλο φαβορί απέναντι στον Μπέο
27 Ιουνίου 2023
Show all

Υποψήφιος Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης ο αντιπεριφερειάρχης Έβρου

Την κάθοδό του στις αυτοδιοικητικές εκλογές ως ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης με τον συνδυασμό «Εν´Έργω Μαζί» ανακοίνωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς.

Ο κ. Πέτροβιτς εκλέγεται επί 10 έτη πρώτος Περιφερειακός Σύμβουλος με την παράταξη «Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση», και έχει μεγάλη εμπειρία τόσο στη διαχείριση των τοπικών θεμάτων όσο και στις κρίσεις που βίωσε ο νομός τα τελευταία χρόνια. Στο μήνυμά του για την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του, πρόβαλε τη διαχειριστική του επάρκεια, επισημαίνοντας ότι ο συνδυασμός του «παντρεύει» αρμονικά τα δύο «ημισφαίρια» της διοίκησης ενός τόπου: της Περιφερειακής και της Δημοτικής Αυτοδιοίκησης.

Στην πρόσκληση του για συνεργασία ανταποκρίθηκε αμέσως ο «βετεράνος» αυτοδιοικητικός, Βαγγέλης Μυτιληνός. «Υπάρχουν υγιείς δυνάμεις στην κοινωνία της Αλεξανδρούπολης που έχουν τη θέληση να αγωνιστούν, τη δύναμη να φέρουν μια ριζική αλλαγή νοοτροπίας, την αποδεδειγμένη αποφασιστικότητα νασυγκρουστούν και να δημιουργήσουν μια νέα ελπίδα», δήλωσε ο κ. Πέτροβιτς.

Σχετικά με την υποψηφιότητά του, πρόσθεσε, ότι «είναι ανεξάρτητη γιατί στηρίζεται από κοινωνικές δυνάμεις που δεν είναι αγκυλωμένες στην παλαιοκομματική νοοτροπία των εξαρτήσεων και της “πελατείας”» και ότι στο πλευρό του «συστρατεύονται αξιόλογες και αξιόλογοι συμπολίτες μας που μοιραζόμαστε την ίδια αγάπη και το ίδιο όραμα», για την πόλη τους.