ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ – ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ: Τέλος ο Χάρης Τομπούλογλου

ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ: Η ελεύθερη πρόσβαση στις παραλίες είναι Κοινό Αγαθό
3 Αυγούστου 2023
Προγραμματική σύμβαση Δήμου Δυτ. Λέσβου-ΕΚΠΑ, ανοίγει το δρόμο για την τηλεθέρμανση στο Πολιχνίτο
3 Αυγούστου 2023
Show all

ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ – ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ: Τέλος ο Χάρης Τομπούλογλου

Την παραίτηση του από δημοτικός σύμβουλος και από όλες τις επιτροπές που συμμετέχει ανακοίνωσε ο Χάρης Τομπούλογλου, στο Δήμο Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνας. Σε μία προσεκτική ανακοίνωση ουσιαστικά δηλώνει την αποχώρηση του από τον προεκλογικό στίβο, αφού πουθενά δεν υπογράφει ως “Υποψήφιος Δήμαρχος” όπως θα έπρεπε , αλλά ως επικεφαλής της Συμπαράταξης. Δημοσιογραφικές πηγές αναφέρουν, ότι παρά την προσπάθειά που έκανε ο κ. Τομπούλογλου, στις δημοσκοπήσεις ήταν τρίτος, πίσω από τον νυν δήμαρχο Γιάννη Βούρο και τον υποψήφιο δήμαρχο Στέφανο Γατσούλη, ο οποίος είναι σταθερά δεύτερος και με ανοδικές τασεις. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, στις δημοσκοπήσεις πολύ ψηλά, κοντά στην τρίτη θέση είναι η παράταξη του ΚΚΕ. Τον τελευταίο καιρό ήταν πολλές οι φωνές που έλεγαν ότι η “Συμπαράταξη” πρέπει να εκλέξει άλλον επικεφαλή που να μπορεί να περάσει τον Στέφανο Γατσούλη.

Με δεδομένα όλα αυτά παραιτήθηκε από το δημοτικό συμβούλιο ο Χάρης Τομπούλογλου, για να δώσει “την ευκαιρία σε νέα στελέχη της παράταξης να αποκτήσουν εμπειρίες”, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του.

“Παραμένω στην πρώτη γραμμή του κοινού μας αγώνα” συνεχίζει χωρίς όμως να αναφέρει πουθενά ότι παραμένει υποψήφιος Δήμαρχος.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι η εξέλιξη αυτή έρχεται σε συνέχεια των αποχωρήσεων που έχουν καταγραφεί (ΟυσταμπασίδηςΚαραηλίδης, Χέλιου) και σαφώς δείχνει μια πορεία μάλλον προβληματική, έχοντας εξαντλήσει τη δυναμική που προσέφερε η αρχική δημιουργία της “Συμπαράταξης”.