Χάλκινο βραβείο στον Δήμο Λέρου για το έργο ανάπλασης του Παντελίου

Για την ενεργειακή αναβάθμιση των εκπαιδευτικών υποδομών διακρίθηκε ο Δήμος Άργους Ορεστικού
14 Μαρτίου 2022
Μειώθηκε κατά 50% ο αριθμός αιτούντων άσυλο και προσφύγων στην ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων
14 Μαρτίου 2022
Show all

Χάλκινο βραβείο στον Δήμο Λέρου για το έργο ανάπλασης του Παντελίου

Ο Δήμος Λέρου διακρίθηκε με το χάλκινο βραβείο στα «Best City Awards 2022» στην κατηγορία «Έργα ανάπλασης» και με τίτλο υποψηφιότητας «Υποδομές & Αστική Ανάπλαση/Έργα Ανάπλασης Παντέλι Λέρου».

«Είναι μεγάλη τιμή για τον Δήμο Λέρου η βράβευση του έργου Ανάπλασης στο Παντέλι Λέρου. Η Δημοτική Αρχή δίνει έμφαση στις παρεμβάσεις που ομορφαίνουν τους παραδοσιακούς οικισμούς του νησιού μας», δήλωσε ο δήμαρχος του νησιού Μιχάλης Κόλιας, απευθύνοντας ευχαριστίες στον τέως Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Ν. Μπίλλη, ο οποίος είχε αναλάβει την αποπεράτωση του έργου «Ανάπλαση αλιευτικού καταφυγίου Παντελίου» που ανήλθε σε 55.061,77€, με αρχικό προϋπολογισμό μελέτης 61.784,17€. €.

Τα «Best City Awards 2022» που διοργανώνει η Boussias, υπό την Αιγίδα της ΚΕΔΕ και της Περιφέρειας Αττικής, για 5η χρονιά ανέδειξαν κορυφαίες πρακτικές και λύσεις της χρονιάς που πέρασε, μιας χρονιάς εξαιρετικής
δύσκολης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Η αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων σε κάθε κατηγορία πραγματοποιήθηκε από τα 28 μέλη της Κριτικής Επιτροπής.