Χρήστος Χρηστάκης: μεθοδεύουν την αποδυνάμωση έως και το κλείσιμο της ΔΟΥ Ελευσίνας!

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: “Αντάρτικο” ψηφοδέλτιο από τον πρώην βουλευτη Γιώργο Αμανατίδη. Τον διέγραψε η ΝΔ
25 Ιουλίου 2023
Άθληση και μάθηση με τα «Αθλητικά Μονοπάτια» στην Αμοργό
25 Ιουλίου 2023
Show all

Χρήστος Χρηστάκης: μεθοδεύουν την αποδυνάμωση έως και το κλείσιμο της ΔΟΥ Ελευσίνας!

Χρήστος Χρηστάκης: μεθοδεύουν την αποδυνάμωση έως και το κλείσιμο της ΔΟΥ Ελευσίνας!

Δελτίο Τύπου εξέδωσε η «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΗΜΟΤΩΝ με μυαλό και καρδιά» για το θέμα της αποδυνάμωσης
της ΔΟΥ Ελευσίνας αναφέροντας: “Άλλη μια δυσμενής απόφαση της Κεντρικής Εξουσίας αποδυναμώνει τις παρεχόμενες κρατικές υπηρεσίες στον Δήμο μας κι όχι μόνο.
Αναστάτωση προκαλούν στους πολίτες, στον επαγγελματικό και επιχειρηματικό κόσμο του Θριασίου Πεδίου και της Μεγαρίδας οι πρόσφατες αποφάσεις και ανακοινώσεις της Ανεξάρτητης Αρχής Δημόσιων Εσόδων (ΑΑΔΕ) για μεταφορά στην Αθήνα κρίσιμων υπηρεσιών που παρέχει η ΔΟΥ Ελευσίνας!
Πιο συγκεκριμένα: μέσα στον προσεχές δίμηνο μεταφέρονται στην Αθήνα τα τμήματα των «ΕΣΟΔΩΝ» και το «ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ & ΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ» ενώ θα ακολουθήσουν τα τμήματα «ΕΣΟΔΗΜΑ», «ΦΠΑ», «ΜΗΤΡΩΟ», «ΕΙΔΙΚΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΕΣ»!
Είναι φανερό ότι μεθοδεύεται το κλείσιμο της ΔΟΥ Ελευσίνας, θυμίζοντάς μας τις μαύρες μνημονιακές αποφάσεις για κλείσιμο δεκάδων ΔΟΥ σε όλη τη χώρα.
Η Δ.Ο.Υ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ εξυπηρετεί τους πολίτες τεσσάρων μεγάλων Δήμων της Δυτικής Αττικής: Ελευσίνας, Ασπροπύργου, Μάνδρας – Ειδυλλίας και Μεγάρων, με μεγάλης έκτασης χωρική αρμοδιότητα.”
Με αφορμή τις αποφάσεις της ΑΑΔΕ ο Υποψήφιος Δήμαρχος της «ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΔΗΜΟΤΩΝ με μυαλό και καρδιά» δήλωσε τα εξής:
«Η μετακίνηση όλων αυτών των τμημάτων και των γραφείων της ΔΟΥ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ στην Αθήνα θα είναι μια ιδιαίτερα δυσμενής κατάσταση για την εξυπηρέτηση των πολιτών του Δήμου μας, ολόκληρου του Θριασίου και της Μεγαρίδας τους οποίους θα υποχρεώνει σε μετάβαση στην Αθήνα για την διεκπεραίωση των υποθέσεών τους. Αλλά και για όλους τους ασκούντες ελεύθερη επαγγελματική αλλά και επιχειρηματική δραστηριότητα στην περιοχή. Οι αποφάσεις αυτές αντιμετωπίζουν την Ελευσίνα και την ευρύτερη περιοχή ως χωριό και πρέπει να ανακληθούν άμεσα! Να παραμείνουν όλα τα τμήματα της ΔΟΥ στην Ελευσίνα! Οι Βουλευτές κ.κ Κότσιρας, Μπούρα και Λιάκος πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους απαιτώντας ανάκληση των αποφάσεων από το Υπουργείο Οικονομίας, το Δημοτικό Συμβούλιο πρέπει να εκδηλώσει άμεσα την αντίθεσή του ακόμα κι αν ο Δήμαρχος σιωπά επιδεικτικά! Στο τέλος του 2023 η Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης δεν θα μπορεί να εξυπηρετεί ούτε τους φορολογούμενους πολίτες της. Αυτή είναι η πρόοδος;»