Ωρωπός: Ράμπες ΑμεΑ και νέα αποδυτήρια για τους λουόμενους στις παραλίες του Δήμου

Στο πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης η βιοκλιματική αναβάθμιση του κέντρου Χαϊδαρίου
7 Ιουλίου 2022
Δήμος Ωραιοκάστρου: Πρόγραμμα συμβουλευτικής υποστήριξης ενηλίκων και γονέων-εφήβων
7 Ιουλίου 2022
Show all

Ωρωπός: Ράμπες ΑμεΑ και νέα αποδυτήρια για τους λουόμενους στις παραλίες του Δήμου

Επανατοποθετήθηκε η ράμπα πρόσβασης στη θάλασσα για Άτομα με Αναπηρίες, και είναι διαθέσιμη προς χρήση στην παραλία Μαρκοπούλου Ωρωπού.

Τις προσεχείς ημέρες θα τοποθετηθούν και οι υπόλοιπες στις παραλίες Αγκώνα Καλάμου, Αγίων Αποστόλων Καλάμου και Χαλκουτσίου.

Νέα αποδυτήρια λουόμενων σε όλες τις παραλίες του Ωρωπού

Ξύλινα αποδυτήρια για τους λουόμενους τοποθετήθηκαν σε όλο το παραλιακό μέτωπο του Δήμου Ωρωπού. Από την Αγκώνα και τους Αγίους Αποστόλους, στην παραλία Μαρκοπούλου ως το Χαλκούτσι και τα Πηγαδάκια.

«Συντηρούνται οι ντουζιέρες και τοποθετήθηκαν οι ράμπες ΑμεΑ αναβαθμίζοντας όλες τις παραλίες μας που όλες έχουν ελεύθερη πρόσβαση και περιμένουν τους δημότες μας, τους παραθεριστές, τους επισκέπτες και τους τουρίστες», ενημερώνει ο δήμαρχος Ωρωπού Γ. Γιασημάκης και προσθέτει: «Συνεχίζουμε να παρεμβαίνουμε δυναμικά σε καθημερινή βάση, με μικρές αλλά και μεγάλες προσθήκες, παλεύοντας να κάνουμε την ζωή των πολιτών του Δήμου μας, ασφαλέστερη,πιο σύγχρονη και πιο άνετη. Αυτός είναι ο μοναδικός μας στόχος και πάνω σε αυτό θα παλεύουμε με όλες μας τις δυνάμεις νυχθημερόν».