Θεσσαλονίκη: Νέα σελίδα για το πάρκο Μηνά Πατρικίου

Στην οδό Κρήτης, ένας από τους σημαντικότερους χώρους πρασίνου της περιοχής, το πάρκο Μηνά Πατρίκιου, αλλάζει εικόνα και αποδίδεται ξανά στους κατοίκους.

Στο συγκεκριμένο πάρκο δημιουργήθηκε μια νέα, σύγχρονη παιδική χαρά, πραγματοποιήθηκαν δεκάδες νέες φυτεύσεις και εργασίες συντήρησης του πρασίνου, τοποθετήθηκε νέος αστικός εξοπλισμός, ενώ αναβαθμίστηκε και το αμφιθέατρο, ώστε να μπορεί να φιλοξενεί ξανά δράσεις και εκδηλώσεις της γειτονιάς.

“Ο δημόσιος χώρος ανήκει σε όλους μας. Η ποιότητά του διαμορφώνει την καθημερινότητά μας και η προστασία του είναι κοινή ευθύνη. Όταν ο Δήμος και οι πολίτες συνεργάζονται, οι γειτονιές γίνονται πιο όμορφες, πιο λειτουργικές και πιο ανθρώπινες. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους εθελοντές κατοίκους της γειτονιάς, που με την καθημερινή τους παρουσία και τη φροντίδα έχουν ουσιαστικά υιοθετήσει το πάρκο, συμβάλλοντας στη διατήρηση και στην προστασία του. Ευχαριστώ επίσης την Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος και Πρασίνου και τις υπηρεσίες του Δήμου για τη δουλειά που έκαναν ώστε το πάρκο να αποκτήσει ξανά τη θέση που του αξίζει στην καθημερινότητα των κατοίκων” δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης.