Δύο νεοσύστατες δομές του θεραπευτικού κέντρου ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ στο Ηράκλειο
3 Φεβρουαρίου 2021
Κ. Ζέρβας: Τα κρούσματα αυξάνονται και πρέπει να αντιδράσουμε ακαριαία και έξυπνα
3 Φεβρουαρίου 2021
Show all

«Book away» στη Γλυφάδα

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Γλυφάδας, με περισσότερους από 20.000 τίτλους διαθέσιμους, έχει κερδίσει το αναγνωστικό κοινό της πόλης και η δημοφιλία της αυξάνεται κατακόρυφα, σύμφωνα με τον δήμαρχο της πόλης: «Ίσως θα έπρεπε να το είχαμε ονομάσει, κατά το «click away», …«book away», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο Γιώργος Παπανικολάου, παράλληλα ενημερώνει, για την ολοκλήρωση του έργου της ψηφιοποίησης, με τον online κατάλογο, να ενημερώνεται συνεχώς νέους τίτλους χάρη στις δωρεές πολλών πολιτών, για να προσθέσει: «Αν δεν έχετε ήδη κάνει εγγραφή στη δημοτική μας βιβλιοθήκη, αξίζει να το κάνετε με μια απλή επίσκεψη στο www.glyfada.gr/library. Όποιος το επιθυμεί μπορεί εύκολα και βέβαια δωρεάν να γίνει μέλος, να περιηγηθεί, να διαλέξει όποιο βιβλίο επιθυμεί και να το δανειστεί από τη βιβλιοθήκη μας (Διασχολικό Κέντρο, Επαμεινώνδα & Αγίας Τριάδας)».

Εκατοντάδες πολίτες εξυπηρετούνται καθημερινά, με ραντεβού και με όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας και ταξιδεύουν καθημερινά στον κόσμο της λογοτεχνίας, του μυθιστορήματος και της ιστορίας.

«Είναι αυτονόητο ότι τηρούμε όλα τα μέτρα ασφαλείας και προστασίας, ενώ κάθε βιβλίο απολυμαίνεται όταν παραδίδεται και όταν παραλαμβάνεται. Η πλούσια συλλογή της δημοτικής βιβλιοθήκης Γλυφάδας σας περιμένει να την εξερευνήσετε. Καλή ανάγνωση», καταλήγει ο κ. Παπανικολάου.