O δήμος Παλαιού Φαλήρου στο VIBER

Λειτουργία Δομής Κέντρου Φυσικοθεραπείας στον Δήμο Νέας Σμύρνης
16 Ιουλίου 2020
Αγρίνιο χωρίς πλαστικά απορρίμματα
16 Ιουλίου 2020
Show all

O δήμος Παλαιού Φαλήρου στο VIBER

O δήμος Παλαιού Φαλήρου στο πλαίσιο του ψηφιακού μετασχηματισμού του και με στόχο την αμεσότερη – πληρέστερη ενημέρωση και επικοινωνία με τους δημότες και τους κατοίκους δημιούργησε και λειτουργεί πιστοποιημένο προφίλ κοινότητας στο VIBER το οποίο παρέχει σε πραγματικό χρόνο σε όσους γίνουν μέλη της κοινότητας, άμεση και έγκυρη πληροφόρηση για τις δράσεις, τις εκδηλώσεις αλλά και τις ανακοινώσεις του Δήμου.

Με αυτόν τον τρόπο δημιουργείται ένα σημαντικό, αξιόπιστο, εναλλακτικό δίκτυο επικοινωνίας και ενημέρωσης των δημοτών και των κατοίκων με στόχο την αξιοποίηση της τεχνολογίας προς όφελος της Τοπικής Κοινωνίας.

Ήδη η ανταπόκριση στην συγκεκριμένη πρωτοβουλία δείχνει το σημαντικό ενδιαφέρον ενώ μέσω της κοινότητας τα μέλη θα ενημερώνονται εκτός από θέματα του Δήμου και για την δραστηριότητα συλλόγων, φορέων και σωματείων της πόλης.

H διεθνής εμπειρία αναδεικνύει την χρησιμότητα της συγκεκριμένης δυνατότητας επικοινωνίας ειδικά σε καταστάσεις εκτάκτων αναγκών καθώς και σε περιπτώσεις όπως της πρόσφατης πανδημίας του COVID 19 δίνοντας την δυνατότητα άμεσης μαζικής αποστολής μηνυμάτων με στόχο την προστασία και την ασφάλεια του κάθε πολίτη.

Η συγκεκριμένη εφαρμογή ακολουθεί τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό Γενικής Προστασίας Δεδομένων (GDPR) ενώ οποιαδήποτε στιγμή είναι δυνατή η ανάκληση της συγκατάθεσης για ενημέρωση ή η επαναφορά του δικαιώματος για ενημέρωση.

Η πρόσβαση στο συγκεκριμένο προφίλ του δήμου Παλαιού Φαλήρου μπορεί να γίνεται και μέσω banner που έχει αναρτηθεί ήδη στο site του Δήμου.

Για να ενταχθείτε στην επίσημη κοινότητα VIBER του δήμου Παλαιού Φαλήρου, ακολουθείστε εδώ: https://invite.viber.com/?g2=AQAe3TTo3IimRUuzRRYgct9vFITiB5AOpFMFunk%2B%2FBX0U%2FRUGCsMB%2FVxqv6TdGju&fbclid=IwAR0u2p97Ivo-p2LYzQZ6MKXfrUNu5cN_exyXdeQcKEIX0CmeL68i39fDbEA&lang=en